Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 4. 2015 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Jak jednou zkusíte, musíte znovu

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Jak jednou zkusíte, musíte znovu
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

S paní doktorkou jsem maximálně spokojená!!! Je opravdový profesionál s šikovnýma rukama a estetickým cítěním a zároveň milý a ochotný člověk, který vám poradí, co je pro vás nejlepší. Cca před rokem a půl jsem podstoupila ošetření frakčním laserem. Po překonání prvního týdne, kdy na mě nebyl příjemný pohled, nastala maximální spokojenost! Kdybych si nyní mohla dovolit týden dovolené a měla finanční rezervy, podstoupila bych zákrok znovu. I s ostatními ošetřeními jsem vždy byla spokojená (peeling Inno, chemický peeling, výplň nosoretních rýh, Dysport -čelo a glabela). Naposledy jsem před čtvrt rokem podstoupila výplň kruhů pod očima – žádné modřiny, otoky, efekt viditelný v podstatě ihned! Spousta lidí mi po návratu z mateřské dovolené do práce řekla, že vypadám výborně a odpočatě, což každá máma ví, že samo o sobě dost dobře nejde. Je to zásluha paní doktorky, zvedla mi sebevědomí! Všechny zákroky provádí citlivě a s respektem k vaší tváři, takže vypadáte přirozeně a nikdo nepozná, čím to vlastně je, že jste zkrásněla. Říkám, že je „návyková“ :-). Jak jednou zkusíte, musíte znovu… Je pravda, že po finanční stránce se nejedná o zanedbatelné položky, ale i v tomto směru vychází paní doktorka stálým klientům vstříc. Pochvala patří i jejímu milému a ochotnému personálu.

1

Komentář (1)

Dobrý den, <br />
<br />
děkuji za Váš pozitivní příspěvek...úplně jste mě nabudila se sebou taky nechat něco udělat :-D :-D. Nezvažujete náhodou i nějaký "větší" zásah? A taky by mě zajímalo, jestli nemáte nějaké fotky Před a Po...o))))<br />
<br />
Mějte se krásně a užívejte nadcházející teplé dny!<br />
<br />
Lucka
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Určitě doporučuju
Již jsem absolvovala několik sezení v estetickém salonu v Praze a jsem maximálně spokojená. Efekt je dobře viditelný po takovém třetím sezení. Všichni se tam chovají moc mile a ochotně. Určitě doporučuju.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.