Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 9. 2015 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Výměna implantátů za nízkou cenu

Nepřesvědčivý výsledek
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Hledám nízkou cenu. Mám implatáty Mentor 375 a chci vyměnit za 42 nejlépe 450 anatomické. Kapsa je již vytvořená doktorem Holušou. Mám nádherné prsa. Žádné rýhy, žádné problémy, krásné dokonalé prsa. Jen nemám finanční prostředky. Nejspíš budu věc řešit půjčkou a zákrok nebude tak těžký, protože forma je jasně daná, jen výměna a hledám nejnižší cenu. Prosím napiště mi kdo máte zkušenosti s dobrým chirurgem za normální cenu. Budu Vám všem vděčná a když mi pošlete případně i fotku, kdo Vám co udělal budu moc ráda. Prsa jsou opravdu strašně draha záležitost, ale lepší než žít s vycpávkama. Holky, dámy děkuju moc!!!

2

Komentáře (2)

Dobrý večer....<br />
Nezlobte se na mě, ale sama píšete, že máte nádherná a dokonalá prsa bez jakýhkoliv problémů od Mudr. Holuši, odborníka na svém místě.....moc dobře tedy nechápu, proč chcete výměnu, zvlášt, když jde o nepatrné zvětšení z 375ml na 450ml????!!!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, <br />
<br />
jaký je důvod výměny, pokud nemáte problémy a není problém ani ve zvhledu. Jedná se o prevenci? Nebo jak píšete chcete zvětšit velikost? <br />
<br />
Po jak dlouhé době se na výměnu chystáte? <br />
<br />
Díky, Michaela.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.