65 4

RVmedCentrum privátní klinika s.r.o.

(4.9) 99 % doporučuje
Ohodnotit
Horní lán 1310/10A, Olomouc, Olomoucký kraj
Zobrazit mapu
Obvykle odpoví do 6 hodin
Pracovní doba: Pondělí až čtvrtek 9-12 13-18 hod. Pátek 9-11:30 12:30-16 hod.
IČP nebo IČO 29384001
Zobrazit telefonní číslo

Transparent doctor

Informuje všechny své pacienty o tom, že mají možnost ho ohodnotit a akceptuje zkušenosti svých pacientů

RVmedCentrum privátní klinika s.r.o.
(4.9) 99 % doporučuje

Recenze (92)

4.9
průměrné hodnocení
99 % doporučuje
Napsat recenzi
Kliniku jsem navštívila v polovině července 2021 za účelem aplikování botulotoxinu do podpaží z důvodu vysokého pocení. Trápily mě kruhy v podpaží na jakémkoliv tričku. Na klinice jsem se cítila velmi příjemně, už sestřička na recepci byla krásná a příjemná. Celkový zákrok trval několik minut, kdy mi Pna doktor Vidura aplikoval 12 vpichů do podpaží. Aplikace byla úplně bezbolestná. I když mě pan doktor informoval, že výsledek se dostaví do 14-ti dnů, dostavil se po druhém dni. A dnes, na konci listopadu, stále bez problémů nosím jakékoliv tričko. Děkuji. Moc ráda Vás doporučím.
Několik let jsem měl pořád ucpaný nos , z důvodu zduřelé nosní sliznice , protože jsem si ji poničil různýma nosníma sprejema ,bez kterých jsem nemoh dýchat pořádně nosem i v noci jsem se budil a musel použít sprej do nosu bez spreje jsem dýchal spíše ústy , u jsem byl zoufalej a obrátil se na RVmed Centrum k MUDr Vidurovi .Poslal jsem mail a hned mi přišla odpověď tak jsem neváhal a zavolal a domluvil termín vyšetření ,když jsem přijel přivítal mě milý personál na recepci a po vyšetření mi byla nabídnuta lesserová operace nosní sliznice (turbinoplastika) neváhal jsem ani chvíli a za měsíc jsem tuto operaci v lok. anestezii podstoupil , nyní jsem týden po operaci (která není bolestivá) a dostavují se první výsledky dýcham normálně nosem (zbytek spreje jsem vztekem rozbil o zeď) už ho nepotřebuji jsem jak vyměněný vyměněněnej i si občas zdřímnu na zádech ,což před tim nešlo a měl jsem i to je teprv tyden po zákroku . Velké dík MUDr Vidurovi i milému personalu .
Na klinice jsme byli velmi spokojeni nastřelovali jsme dceři náušnice a vše bylo naprosto skvělé. Paní na recepci úžasná milá vše nám ochotně vysvětlila. Zákrok rychlý a náušničky nastřelené bravurně, rovně není co vytknout. Bude li třeba rádi se zase obrátíme na vaši kliniku
Nejlepší klinika. Srovnávám s Prahou, se Zlínem. Přístup individuální, nespěchají, velmi důkladně provedená příprava a výsledek jednoznačně nejlepší. Už nehledám, jsem ráda, že jsem našla tuto kliniku. Doporučuji
Požádejte: RVmedCentrum privátní klinika s.r.o. o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Skutečné příběhy (22)

55let, skvělé operované horní víčka
Operace očních víček
Výborná práce pana doktora,bez jediné modřinky.Vstřícná, ochotná, milá a pozitivní sestřička ?
Nastřelení náušnic u miminka - Olomouc
Otoplastika

Velmi spokojená! Obě dvě mé dcery podstoupily nastřelení náušniček v RV med centru v Olomouci. První dcera ca ve 3 měsících, druhá dcera v 8 měsících a vše proběhlo velmi rychle a zdálo se i bezbolestně....

Číst dál

Obrázky (65)


Videa (4)

Požádejte: RVmedCentrum privátní klinika s.r.o. o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Zodpovězené dotazy (98)

Zúžení nosu po rhinoplastice
Odpověď odborníka · 14. 8. 2021

Dobrý den, obecně je taková korekce samozřejmě možná, ale pro přesnější informace je nezbytná osobní konzultace. Pokud byl řešen při první operaci hrb, a ten nyní již není, to z vašich fotografií vidět nelze, pak je nutn... Číst dál

Laserová nebo radiofrekvenční turbinoplastika?
Odpověď odborníka · 27. 3. 2021

Dobrý den, obě zmiňované metody patří k nejmodernějším a nejúčinnějším k řešení nosní neprůchodnosti z důvodu chronické rinitidy. Laserová turbinoplastika je, na základě našich dlouholetých zkušeností, o něco málo účinně... Číst dál

Kdy nejdříve je možné jít znovu na botox
Odpověď odborníka · 10. 12. 2020

Hezký den, na dopich botulotoxinu ke korekci nedostatků můžete jít v podstatě kdykoli, pokud nemáte jiné standardní kontraindikace. S pozdravem Dr. Vidura R.

Plastika nosu nebo pouze kosti
Odpověď odborníka · 20. 10. 2020

Dobrý den, z jedné vaší fotografie, navíc pouze z profilu a k tomu ještě proporčně zkreslené se nelze adekvátně vyjádřit. Lze pouze konstatovat přítomnost hrbolu hřbetu nosního, který lze samozřejmě upravit. Obecně můžem... Číst dál

Odstranění nosních polypů laserem
Odpověď odborníka · 16. 9. 2020

Dobrý den, odstranit polypy laserem lze jen v několika případech, většinou, když se jedná o ojedinělý stopkatý polyp v dutině nosní, pokud jsou polypy i v dutinách paranasálních, tak jak popisujete, pak je nutná operace ... Číst dál

Kyselina hyaluronová do čela
Odpověď odborníka · 10. 9. 2020

Hezký den, nejvhodnějším řešením vašeho problému je opravdu použití botulotoxinu do čela, nejlépe pak v kombinaci s plošnou aplikací výplní, formou skinboosteru. Pokud botulotoxin odmítáte, pak řešením může být aplikace ... Číst dál

Lékaři z pracoviště

Požádejte: RVmedCentrum privátní klinika s.r.o. o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!
RVmedCentrum privátní klinika s.r.o.
(4.9) 92 recenze
- Ohodnotit