Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 7. 2016 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Slim lipo zevních stehen

Stojí to za to
Průměrná cena: 39.000 Kč

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Hodnocení:
Slim lipo zevních stehen
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den,chtěla bych napsat pár svých postřehů ohledně slim lipo stehen v Perfect Clinic Brno. Na této klinice bych především chtěla velmi vyzdvihnout přístup personálu. Sestra Barbora je opravdu jako vaše sestra a se všemi pacientkami jedná velmi vlídně a empaticky. Já osobně jsem byla na zákroku u pana dokora Kobzíka, který je také velice příjemný a milý. Je jasné, že všechny klientky mají strach jednak ze zákroku a jednak z jeho výsledku. Pokud se ale setkáte s personálem,který je vstřícný a ochotný,okamžitě je polovina obav pryč. Dokonce bych řekla,že když pan doktor sáhne na partie,kterých se mi ženy chceme zbavit, a tak nějak je opravdu nemáme rády,máme snad i chvíli pocit, že nejsou až tak úplně špatné. Co se týče zákroku, myslím, že je velmi individuální, jak na každou ženu působí. Osobně jsem měla slim lipo zevních stehen. Pan doktor byl velmi šetrný, není to vyloženě bolestivé, ale poměrně nepříjemné. Dá se to ale samozřejmě vydržet. Já více trpím na modřiny, takže po zákroku jsem byla jedna velká podlitina, ale díky Wobenzymu a Aescinu se to rychle zlepšovalo. Rozhodně bych ale doporučila minimálně 4 dny doma a bez zátěže. U mě bolestivost trvala určitě aspoň týden a moc jsem nemohla sedět. Nicméně potom se vše obrátilo k lepšímu.Nosila jsem prádlo přesně dle instrukcí a po měsíci bylo opravdu velmi viditelné, kde k zákroku došlo. Tímto chci ještě jednou velmi poděkovat týmu opravdu na správném místě a hlavně trpělivosti k nám ženám neustále zodpovídat naše dotazy ohledně všeho. Rozhodně zavítám opět sem, pokud budu ještě řešit nějakou svou nedokonalost.

12

Komentářů (12)

dobrý den, moc děkuji za takto hezký popis,určitě pomůžete mnoho ženám, které nad zákrokem přemýšlí..nevložila byste fotku? Jak dlouho jste po zákroku?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,zasílám dva obrázky.První hned po zákroku,druhý již téměř zhojený..Zákrok proběhl 20.5.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Za jakou dobu Vam zmizeli tyhle šílené modřiny.<br />
Nevím totiž, jak bych to kolegyním z práce vysvatlila, kdyb me v satne videli takhle barevnou. Děkuji za info.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den.Tyto modriny urcite tyden.Pak tak za 14 dni ta druha fotka.A pak uz v pohode.Nicmene nosite nekolik tydnu v kuse ve dne v noci to elasticke pradlo,takze to videt neni.S kolegynemi jsem mela stejny problem.Ale prevkekala jsem se nekde sama.Navic ja mela ty modrin opravdu extremni.Bezne takove asi nebyvaji.A ja opravdu nosila to elasticke pradlo(vypada jako elastaky kousrk nad kolena)celych 5 tydnu.I ve dne i v noci.Jen na koupani a vyprani sundala.M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Moc děkuji za fotky :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Teda Mio, to je pecka - díky za detaily a hlavně fotky - perfektní. S tím se kliniky moc nechlubí, ale řekněme si to, že nás zajímá celý průběh. Ten Wobenzym vám doporučil pan doktor Kobzík? <br />
<br />
Nemáte srovnání před/po? Je výsledek opravdu viditelný? Co tolik obávané nerovnosti po lipošce, všechno ok?<br />
<br />
Moc moc díky, M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den.Na klinice mi doporucili Aescin a Wobenzym jsem si pridala sama,protoze je presne na tyto pooperacni stavy.Vycetla jsem ale az potom,ze se ma uzivat uz snad tyden pred zakrokem.Jak rikam,ja jsem extrem,na modriny trpim,ale i kdyz je tato metoda provadena laserem,ktery ma zrovna i hojit,samozrejme tim zakrokem k pohmozdeninam dojde.Me bylo odsato tak 250 ml z kazdeho zevniho stehna,takze tak markantni rozdil to nebyl.A vzhledem k nasi vrozene sebekriticnosti.hned vidim zas nedostatky jinde.Kuze je urcite vyhlazenejsi,jen muzou vzniknout male hrbolky pod &nbsp;kuzi hojenim.Ale ty se daji rozmasirovat.Ja videla zmenu predevsim diky prvotni fotografii..A uz jsem premyslela o reseni jiz mirne previslych vicek(mam 42 let)a rozhodne bych to opet resila u pana doktora Kobzika...On ten zakrok(slim lipo)vas taky nakopne pak k vetsi snaze zdraveji zit a sportovat,kdyz jste byly schopne do toho jit,obetovat finance,chvilkovy dyskomfort..Popravde mam pocit,ze vetsina zen tento zakrok nepotrebuje,ale rozhodne jde o viditelny a doufam trvaly vysledek..M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Mio, a máte fotku ke srovnání před/po? To by bylo moc zajímavé vidět. 250 ml není málo na tuto oblast.<br />
<br />
Je skvělé, že vás to vyburcovalo k pozitivním změnám! Fandím vám, Míša.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den.Fotku pred ja nemam...Fotit si partie,ketrych se chci zbavit se mi zda zvracene..:-) :-) :-) :-) .Ale fotil si to pan doktor.Pred a po asi tech 4 tydnech,aby prave bylo videt to srovnani..Ja osobne ziju zdravym.zivotnim stylem uz pres dva roky a i cvicim a prave jsem vycetla,ze ta slim lipo je idealni prave pro tyto lidi.Mne nejvic vzdy vadila ta stehna,ta se me drzela hak kliste.Vzdy jsem zhubla jinde.Pred par lety jsem dokonce byla v podvyzive a chybely mi kila tuku..Pribrat jsem rozumove musela,ale zas se nejvic usadila na stehnech.Jinak.jsem normalni postavy,jen proste ta stehna..To byl muj duvod.:-) M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Obdivuji každého, já se pořád bojím<br />
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
No neni to az takova sranda...Docela taky obdivuji vsechny.:-) ..Odvaha je k tomu jecurcite zapotrebi a hlavne zvazit,zda je to opravdu nutne..Ale jak jsem.psala ..diky pristupu v Brne....polovicni strach..opravdu...M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ale asi nejhorší byly ty modřiny, ne? Jinak se to dalo, hmm..<br />
<br />
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Liposukce
Má někdo zkušenosti s liposukcí břicha a stehen? Jak dlouho to bolí, je třeba být po zákroku doma?
Sexy zadek
I já se připojuji k těm kladným hodnocením. Byla jsem na liposukci a zbavila se „rajtek“. Teď si kupuju přiléhavější sukně a svět je hned fajn. Ještě chci zvětšit prsa, tak vím, kam jít. Paní doktorka Šatánková je jednička. Zdena

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.