Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

5. 1. 2017 · Aktualizováno: 16. 9. 2023

Pro mě neuvěřitelný, přirozený a krasný výsledek

Stojí to za to
Průměrná cena: 37.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Pro mě neuvěřitelný, přirozený a krasný výsledek
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Frontlift jsem nechtela kvuli vraskam na cele ani kvuli nízkému oboci... co mi vadilo, byly \"baseti oci\", navic asymetrické, ktere jsem mela odjakziva. Indikace k operaci horních vicek nebyla. Je mi neco pres 20, takze jsem velmi dlouho hledala lekare, ktery by mi pomohl, vetsinou jsem se setkala s komentářem \"jste velmi hezka, nepotrebujete to, kazdy ma nejakou vadu.\" Ale me to omezovalo v praci i v zivote. Mnoho foceni mi bylo odmitnuto kvuli \"očím nevhodnym pro zamysleny makeup\" a lide se me neustale ptali, zda nejsem smutna nebo nastvana, i kdyz mi bylo uplne normalne. Očním makeupem problem resit nesel, byl do hodiny rozmazany... Pan doktor mi neslíbil symetrická a dobre viditelná horni vicka, nicméně, jsou a dopadlo to jeste lip, nez byly me představy toho, jak by to mohlo dopadnout idealne. Vysoke oboci a čelo zcela bez vrásek uz je jen takovy prijemny bonus. Fotky celého obliceje nezverejnim, nebot se v CR plastické operace porad jeste odsuzují a nemusi to vedet kazdy, ale myslim, ze uz jen výřez oci pred a po (obě fotky jsou pořízeny po úplném uvolnění mimickych svalu, velmi zblizka a bez jakéhokoli makeupu) hovoří za vse;-). Pan doktor je profesionál na svem miste a rozhodne muzu jen doporucit!

10

Komentářů (10)

Violet děkuji za tuto zkušenost. Šla jste k panu doktorovi na konzultaci a on Vám poradil správnou metodu nebo už jste měla vlastní představu? A podle čeho jste pana doktora vybírala? Děkuju Lucka
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
1.)uz jsem mela predstavu o zakroku, chtela jsem co nejlepsi vysledek s tim, ze se rezani, narkozy, i nejake te bolesti nebojím, mam velmi mnoho znamych, co plastiky maji a ne jednu , tak vim, ze to neni vubec nic hrozného;). A ze sve osobní zkusenosti take mohu potvrdit;). Byla jsem nadsena, kdyz mi pan doktor rekl, ze zakrok provede a jeste nadsenejsi jsem z vysledku;)<br />
<br />
Kvuli liftu (od zacatku jsem chtela prave tento zakrok) jsem podstoupila mnoho konzultaci, kde me s ohledem na vek a celkove atraktivni vzhled poslali domu/navrhli miniinvazivni zakrok, dve miniinvazivni metody ze zoufalství (botox, lift pomoci niti, obě neúspěch, botox to spis zhorsil, nitě praskly 4.den) a az po tom vsem se na me usmalo stesti a zasla jsem k tomuto lekari. Samozrejme o nem vim, jeho praci od znamych znam, pokazde precizní, ale slo o zákroky na tele, ne na obliceji. Ani na internetu jsem nevidela moc recenzi ohledne úpravy oci/cela...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
mám podobný problém s víčky...kvuli ptoze kterou mi operovali na jednom oku v dětství mám celý život nestejná víčka...taky s tím hodlám něco udělat,nejvíc je to vidět na fotkách...:(...ty vaše jsou naprosto luxusní a symetrická..výborná práce pana doktora (y)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Tak zajděte na konzultaci a uvidite;). Zakroku se nebojte, opravdu to stoji za to a kvalita zivota bez mindráku je nesrovnatelna. Ja si pripadam skvele i bez rasenky, vyfotit se muzu z kazdeho uhlu, na kazdem svetle, je to osvobozující a po sve zkusenosti bych se uz žádného zakroku nebala.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den. Mám podobný problém, byla jsem zkonzultovat s panem doktorem a ten mi tento zákrok doporučil. Bojím se ale pooperačního stavu - můžu se prosím zeptat, jak dlouho po operaci je člověk omezený, tzn. opravdu jak dlouho nosí bandáž a co otoky atd.? A nebyly po operaci žádné komplikace? Děkuji. R.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Budu zcela uprimna... Byla jsem na 2 "velkych" operacích, na rhinoplastice a na frontliftu. Frontlift je z hlediska pooperačního prubehu horsi. Modriny sice nejsou tak rozsáhlé ani tak hluboké, ale presto jsou. A narozdil od rhino, lift boli. Ale nedeste se, porad nic, co by nezvládl normalni ibalgin, kdyz to reknu skutecne nevhodne, lec pro kazdou zenu pochopitelne, porad to boli min nez zenske problemy;) Věřte, ze to za to stoji a ze se tomu miniinvaze co do efektu a trvanlivosti nevyrovnaji. Obvazy počítejte cca.2 tydny, otoky mizí cca za 5 dnu, modriny za ty 2 tydny... jizvy jsou ve vlasové casti a ty moc neboli a pak nejsou videt;). A kdyz budete mit zpocatku po operaci pocit, ze vám ve vlasové casti neco "cvachta", je to uplne normalni, zadna komplikace, holt oddelena kuze od lebky, nekam se ten přebytek nahrnout musi;). Po 2 t je kuze uz plne prirostla, nic me nebolelo a vsechny neprijemnosti vymizely... Drzim palce!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Hello Violet,<br />
Could you please tell me if you had the brow lift done endoscopically or was it a coronal brow lift with one big cut from ear to ear? Are you still happy with the result? Kind regards :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, mám úplně přesný stejný problém, kterého jste se tak krásně zbavila. Na jedné klinice mi nabídly výplně, protože na operaci víček to není, ale chtěla bych něco s trvalejším efektem. Můžu se zeptat kde Vám to tak krásně upravili, a příp. mudr. a cena? Díky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Jsem trdlo, už jsem si všimla :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Tak to je nádherný výsledek, přesně takový chci. Taky mám spadlé obočí a kvůliu tomu smutný výraz. Víčka odoperovat nechci, jen obočí. Máte prosím jizvu podél vrchu hlavy a posunula se vám tím frontliftem vlasová hranice výš? Mám totiž dost vysoké čelo a nechci vyřešit jeden problém a zhoršit druhý. Děkuji moc za odpověď :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Chtěla bych vyjádřit obdiv a dík
Vážení, chtěla bych vyjádřit obdiv a dík za skvěle provedenou plastickou operaci, kteroujsem u Vás podstoupila před 10 dny. Dík nejen za výborný výsledek operace , ale i zaprofesionální a lidský přístup celého personálu . Ingrid M.
Plastické operace jedině u MUDr. Fibíra
Úžasný pan doktor , byla jsem v Čáslavi i v Hradci , jediné co mohu napsat - úžasný , milý, jemný, citlivý! Personál také . Pokud někdo potřebujete jakoukoliv plastickou operaci , tak pana doktora Fíbíra
Přirozená plastika obličeje a krku
Jsem nadmíru spokojená s výsledkem pana MUDr. Petra Šína, který docílil naprosto přirozeného vzhledu mého obličeje a krku. Nelze opomenout velmi laskavého přístupu pana doktora a celého týmu v příjemném prostředí. Jednoznačně doporučuji.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.