Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

12. 10. 2016 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Velká asymetrie a prsa na "Venuši"

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Velká asymetrie a prsa na "Venuši"
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Měla jsem problém s velkou asymetrii prsou. Do toho jsem ještě měla obě prsa na "Venuši", takže mne to docela trápilo. Po dlouhém váhání a studu jsem se rozhodla s tím něco dělat. Pan doktor mne se vším seznámil. Jeho klidnost a citlivost mne přesvědčila, že nechci jinam. Na operaci jsem šla v dubnu 2012. Průběh operace proběhl v pořádku a bez komplikací. Už po sundaní obvazu bylo vidět s jakou pečlivostí byla operace provedena, protože prsa vypadala souměrně a měla tvar, který jsem nečekala. Výsledek byl dokonalý. Po opadnutí otoku a modřin, kterých zase až tak moc nebylo, byla prsa ve výsledku opravdu krasná, souměrná, pevná a plná s dvorci ve stejné linii. Pro mne je výsledek operace splněným snem. Když jsem se pár let po tom rozhodovala, že bych si nechala upravit i nos, jelikož jsem na něm měla velký hrbol a působil křivě, veděla jsem naprosto přesně kam půjdu. Netušila jsem, jak by měl můj nos vypadat, žádné fotky jsem s sebou na konzultaci nebrala. Nechala jsem vše na panu doktorovi, aby mi udělal nos, který by seděl a líbil by se mu k mému obličeji. Ve finále provedl snesení hrbolu, malou rotaci špičky a přestřihl uzdičku. Operace proběhla zhruba před 2 měsíci (srpen 2016). Opět vše proběhlo bez komplikací. Nos má zachovanou citlivost a "hybnost" jako předtím a přetnutí uzdičky mi neovlivnilo nijak úsměv, což byla má jediná obava. Výsledek je opět skvělý. Mám krásně zjemněný obličej a je opět vidět pěčlivost a preciznost provedení. Za mne mohu pana doktora jedině doporučit.

1

Komentář (1)

Děkuji za tuto zkušenost, vy jste to tak krásně popsala, že má úplně chuť vidět fotky :D nevložila byste náhodou? Anonymně samozřejmě bez obličeje?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Modulace prsou Medicom Brno

Modulaci jsem podstoupila po dlouhém rozhodování mezi augmentaci s modelaci a modelaci. Dr. Pachman mě ujistil ze prsa mám velká ale po kojení povolená a ze modelace bude nejlepší. Zákrok probíhal standardně bez jakýchkoli problému a všichni...

Číst dál
Modelace prsou,lékař p.Mrňa

Dlouho jsem zvažovala modelaci prsou,protože jsem se obávala,že se zákrok nepovede a budu zklamaná,ale opak je pravdou.Od mládí jsem měla větší prsa,která věkem neustále klesala svojí tíhou,mám teď už dvě dospělé děti,dlouho jsem kojila,velikost...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.