Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

8. 2. 2017 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Horní a dolní víčka - výplň vlastním tukem

Stojí to za to
Průměrná cena: 22.300 Kč

O lékaři

MUDr. Tomáš Kempný Ph.D.
2 adresy v Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj...
Hodnocení:
Horní a dolní víčka - výplň vlastním tukem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zákrok byl proveden 20.1.2017 v Kojetine v budově zilniho centra ,hlavní stanoviště je v Ostravě Hrabuvce..pohovor je opravdu nutný osobně samotný zákrok bez problémů a bolesti! Pan doktor Kempný má opravdu Boží dar..ne jen v rukou ale také v srdci ! Jeho služeb využiji velice rada ÚV budoucnu !!

19

Komentářů (19)

Zrovna dnes jsem o tomto zákroku mluvila s kamarádkou! Super - že jste přidala i fotky!!!<br />
<br />
Nevěřila bych, že se to tak projeví ale fakt výrazné omlazení. Byla jste na tom poprvé, nebo už s vlatním tukem, příp. jinými výplněmi máte zkušenost? Odkud vám jej pan doktor vzal?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Byl to můj první zákrok v životě. ..ale zdravotní omezení mě donutilo něco podniknout a rozhodnout se. ..měla jsem strach pravda ale teď už nemám a šla bych klidně znovu a já půjdu. ..podstoupila jsem skloretizaci křečových žil v Kojetině (žilní centrum )bezvadný personál super lékaři a jejich služby předčilo mé očekávání. .oni vás tam dokážou spravit celkově i v kosmetickém rázu. ..za velmi příznivé ceny! !! Nohy mám jak 20 léta žena vše mi spravili vyléčili ...docházím 1x za měsíc na laser nohou vylepšení zilnich stěn. ..už nejde nic vidět ale půjdu ještě jednou na 4 zákrok. ..neboli to. ..pacienti tam dojíždí i z Plzně Prahy Brna a okolí. ..proč asi ? Já vím proč. ..a proto tam zůstanu jako věrný pacient. ..ten tuk pod oči mě dr.Kempny bral z břicha 5 cm od pupíku prave strany venkovní. ..doplnil oči a kolem nosu úst. ..vrchní víčka ořezat byla nutnost 4 cm kůže navíc v právo a 3 cm kůže v levo. ..mám provedeny bezvadný permanentní makeup který drží již 4 rokem (obočí linky kontura rtů )lékař si pochvaloval mel to jednodušší mě naměřit před i v průběhu operace. ..pochválil práci taterky která mě tetovala. ..jsem dost opatrná ve výběru lékařů. ..ale i mě se už stalo že jsem narazila na amatéra pod dr.hlavičkou. ..dávám si fakt pozor. ..chci být zdravá a atraktivní i když mě bude 42 let. ..obličej zuby výraz čistota je u mě každodenní rutina a dělám to ráda se o sebe starat. ..jen zbytek těla musím dopilovat a nebýt líná. ..?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Lenko, krásně řečeno! Díky - takže proběhly horní víčka a tuk? Asi ne vše v jednom, nebo jo?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Jasně že ano. ..jsem dost náročný pacient a pořád se vyptavam. ..pro někoho nepodstatné ale pro mě důležité ukotvení rozhodnutí. ..uvítám i rozumné doporučení lékaře ktery mě bude operovat. ..chtěla jsem aby mě odebral tuk z mého podbradku ale můj lékař mi sdělil že nemám dostatek tuku pod bradou takže musí z břicha! ! Tak uděláno jest! Vše v jednom. .odběr tuku doplnění spodních víček a tváří a odstranění plachty kůže na horních víčkach ???ten podbradek kůže která se zdá být tučná je povadla kůže a svaly líné. ..necvicila jsem ani na bradu léta. ..chyba teď už to vím že cvičit se má i pod bradou! !!co nezpevnim sama dodela doktor při dalším zákroku který si objednám tak za 2-3 roky? Uvidím. ..musím našetřit nejde vše naráz. ..ale vím že se to uskuteční. Já jen doufám že můj lékař neodejde do zahraničí na trvalo. ..často si ho volají na operace. ..pendluje po světě. . Nedivím se ...je fakt machr a docela dost obsazen takže já měla štěstí že jsem si vyptala brzký termín a mé přání být do konce ledna být hotová se vyplnil. ..???
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
krásné víčka ted máte..nádhera......Mudr Kempný bude opravdu třída
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
To máte pravdu ..řekne vše narovinu a dobře poradí. .hlavně šetří vaší peněženku protože má zkušenosti se zákroky a poradí zda li je třeba zákrok podstoupit (u mě velký zájem na liposukci břicha )co jiní lékaři označili moje břicho za katastrofu a nutnost operace ...dr.Kempny pouze řekl že moc tuku nemám a mírný povis kůže způsobilo ochabnuti břišních svalů které se povolily díky mé lenosti cvičit. ..a já jsem fakt líná přiznávám. ..když zaberu kůže se stáhne zpevní a nic nebude viset ?co tím chtěl básník říci? No prostě mě ušetřil takových hezkých 45 tisíc Kč. ..ale kdybych vážně trvala na tom že zákrok chci tak mě ho provede za 20 tisíc a to je oproti jiným dr.podstatně velký rozdíl! !! Tím jsem se uklidnila že nepatřím do starého železa a dokáži mé břicho zkrotit do léta. ..jako vstupní poplatek? Je má pevná vůle. ..tak jo zdar ať se všem daří a jste zdraví ??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Leni není co dodat.... já už pana doktora také kontaktovala ohledně rtů )) .. doporučil mi konzultaci a neodmítl mě...tak kéž by se podařilo..moc se mi nechce to řešit až v praze,je to dálka ...držím vám pěsti ve všech cílech a at se Vám daří:) (y)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
To je dálka a navíc ty ceny jsou vyšší ..jak na zákrok tak na dopravu ubytování atd. Prespala jsem 1 noc v Kojetine a ráno mě udělali super snídani pak kontrola lékaře a odjez domu ?Bylo to za rohem tak jsem ráda ze nemusím cestovat ! Ale pohovor byl v Ostravě tam jsem musela přijet na 18 hodinu ..je nutnost se domluvit předem ...ale s nim se dá domluvit na všem ..operuje i v jiných městech Kojetin,Ostrava,Brno a ještě jedno město si nevzpomenu..ale na svým profilu to má myslím uvedené ..ja jdu k němu na přelomu března-dubna kontrola jak se vše zahojilo ..jsem spokojena a za 3 roky půjdu na facelift obličeje ?Tak setrim korunky ..času dost ?Tak jo ať se vše daří jak pohovor tak samotný zákrok ..držím pěsti pro štěstí ????
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Leni já tomu nerozumím...zákroky pan doktor provádí v Kojetíně ale na konzultaci se musí do Ostravy?...já bych ten Kojetín měla ještě blíž než tu Ostravu....))
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Také ve Valašském Meziříčí ...pan doktor je velice mobilní ..dobré vědět ??jizvy se hezky zahojily jsou trosku červené ale vnímám už zpětná nervová vlákna nervů oči na vickach a řasy ...dobré znamení hojim se a vnímám to vše OK ????
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dnes kontrola u Dr.Kempneho 3 měsíce po zákroku ....??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
paráda a nádhera!!!!takže také nosoretky....povadlé koutky úst by tím také šly nebo to se dělá jen výplněmi typu hyalka a ták..?..zdravím,Olina
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Zdravím Olino ...hyalka není špatná Dr.Kempný používá různé metody ...Teosyal (Teoxane)švýcarská kosmetika pro estetickou medicínu ...šetrná nebolestiva aplikace která vydrží až 18 měsíců ...při odchodu z jeho centra v Ostravě jsem si vzala brožuru na čtení sebou domu ...je fakt zajímavá a hlavně prvotřídní kvalita !cenik neznám ale věřím ze s lékařem se dá domluvit cena přijatelná a vyhodná ?Mě spodní víčka a kontury u nosu vyplnil mým tukem ...sama jsem zvědavá jak se to uchyti ale jsem zatím moc spokojena ...poněvadž jsem čerstvě po operaci a zbavila se modřín a silných otoku ještě to chce čas a trpělivost kdy se vše zahojí úplně a obličej se sklidni a usedne tam kam má ...jizvy jsou tvrdší ale zhojene citlivost víček ?bez bolesti a negativních jevů takže na dobré cestě ?Užívám kapicky do oči na zklidnění a mažu jizvy s zatvrdliny konopnym mastnym krémem ...po ránu oči umýt čistou vodou ...proste se o obličej celkový postarat dat mu tu nejlepší pooperační péči ??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
díky za info a ty zoubky ,ty máte jako perličky,to používáte jakou metodu?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
metodu?byl to kompletní zákrok vylepšení všech zubů. ..vybeleni a leštění všechny plomby vyměněny za zirkon.vypln ..barva kalifornia ,částečná korunka zirkonu (USA)jsou hold nejlepší ..zatím. ..Mám skvělého zubaře chodím 3x ročně k němu na údržbu profi čištění a odstranění zub . kamenů. .samozrejme je třeba pečovat o zuby i doma ...používat speciální pasty a dentální zubní nitě s flauše povrchu při mikro čištění ...vyhotovení nebylo laciné a 1/3 zaplatila pojišťovna jsem pojištěná dobře se spoluúčastí. ..při pravidelné návštěvě zubaře se bonus od pojišťovny znovu naplní a za 5 let budu mít nárok na další podporu ze strany pojišťovny. ..
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Leni, kam chodíte na to bělení, prosím?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Na bělení chodím 1x ročně a profi čištění zubního kamene -leštění a udržovací fáze po výkonu bělení ?...co 4 měsíce ?...udržovací a lestici fáze trvá 30-40 minut ..čištění a bělení si nechávám dělat v Německu oni jsou na to fakt machři ?Máme super zubaře ..plně vybavenou ordinaci rentgen a vůbec nic od nej nebolí ...chodím tam moc ráda ...občas si vzájemně pomáháme ..ja se Postarám o jeho žaludek a asistenta aby se dobře najedli a oni na oplátku se postarají o můj chrup ...tohle by se mi v Česku stát nemohlo ...?Takové služby v ČR bych zřejmě nenašla !
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Po 3 měsících ...jsem spokojena příjemná změna kterou nikdo neprehladne ??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
 Tímto bych vám chtěla poděkovat pane doktore za vaši odvedenou práci a dnešní mega kontrole která předčila mé očekávání !!!?Pohovor byl velice poučný a vlídný..Děkuji za vaše rady a vysvětlení k jiným zákrokům o které jsem se podrobně zajímala ...velice si toho vážím ...navidenou za rok při další kontrole ...přeji vám hezky víkend ... L.K.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
výraz je hezčí

Dobrý den, dne 25.1.2012 jsem si nechala udělat plastiku horních očních víček. Ihned druhý den jsem šla do práce, oči nebolely, jen týden se vstřebávaly modřiny kolem očí. Jsem moc spokojená, můj výraz je hezčí, oči mám velké, vzhled v obličeji...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.