Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

21. 2. 2017 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Bojím se, že to bude bolet

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

3 adresy v Jihočeský kraj
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

bojím se že to bude bolet, chtěla bych transfer tuku do prsou

3

Komentáře (3)

To se tezko rika zda bude nebo ne a jaka ta bolest bude.. Ale verim ze,ikdyz se rozhodnete ze to podstoupite,tak bolest bude minimalni,budete dostavat leky na utiseni bolesti... a kazdym dnem to bude jen lepsi :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Kvitku15, a bojíš se spíš liposukce nebo toho tranferu do prsou? Tumescentní liposukce v sobě obsahuje lokální anestetikum (pokud půjdeš do lokálky) anebo, když se odsává více partií doporučí ti anestezii celkovou. Tak jako tak liposukce moc nebolí , já jsem s doktorem normálně mluvila, občas to jemně štíplo, ale je to spíš nepříjemné, určitě ti dají léky proti bolesti a za několik dní se dá normálne fungovat. Já jsem byla na druhý den v kineě i když to nebyl moc dobrý nápad (blbě se mi sedělo :D ). Tuk do prsou to už nevím, ale řekla bych, že taky v pohodě. Ty první dny se to dá vydržet. Tu je moje zkušenost http://www.plasticka-chirurgie.info/pacienti/ada25/ploche-bricho-je-muj-sen-i152163
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Kvitku, bylas už na konzultaci u nějakého doktora? Operaci každý vnímá různě, někdo má větší bolesti, ale většina říká, že to není bolestivé a dá se to vydržet. Strach je mnohdy horší než pak samá operace. Kámoška se třásla, ale pak vycházela po liposukci a usmívala se, prej že měli na sále srandu :) Kdy bys chtěla zákrok podstoupit?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Jsem moc spokojená
Jsem moc spokojená, byla jsem na tumescentní liposukci vnitřních stehen u pana doktora na klinice laser esthetic a je to jako zázrak, konečně jsem se sebou spokojená, pan doktor odvedl skvělou práci určitě bych k němu šla zase.
Rozsáhlá liposukce

Nedávno jsem absolvovala na klinice liposukci několika částí těla. Musím se podělit o to, jak moc hezky se o mě personál staral před a hlavně po zákroku. Přestože byla noc, sestřičky se o mě staraly a povzbuzovaly mě. A i když mám ještě modřiny,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.