Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 2. 2020 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Laserové ošetření obličeje - obnovování vrchní pokožky

Stojí to za to

O lékaři

PLATONOVA clinic
Praha
WhatsApp
Hodnocení:
Laserové ošetření obličeje - obnovování vrchní pokožky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Chtěla bych Vám touto cestou poděkovat a dát feedback po aplikaci laserem. Musím říct, že pět dní jsem byla v lehkém šoku. Netušila jsem jak obličej bude reagovat, až později mi to celé došlo, že se obnovuje vrchní pokožka :-) Dva dny jsem byla opravdu růžovoučká, řekla bych i lehce nateklá. Další dny jsem pnula a šoupala se mi kůže až jsem se z toho pěkně vyloupla. Potvrzuji Vaše slova, efekt je opravdu znát. Kůže je jemná, svěží a napnutější. Cítím se dobře a i ti co mě znají a ani nevědí, že jsem na nějakém laseru byla, mi říkají, že vypadám nějak pěkně a spokojeně :-) Paní doktorko, já Vám touto cestou velice moc děkuji a věřte, že pokud se mi zlepší finanční situace, tak že budete první, kde své ušetřené peníze utratím :-)

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Recenze - odstranění pigmentace IPL

Profesionální a velmi milý přístup. Podstupuji odstranění pigmentace IPL a již po první návštěvě super výsledek. Také velmi oceňuji, že zde mají kvalitní kosmetiku, kterou si zde můžete koupit. Se vším vám rádi poradí. Určitě se vrátím jako...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.