Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 3. 2017 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Rhizartróza - artróza palce u ruky

Nepřesvědčivý výsledek

Kontaktoval jsem přímo Ústav chirurgie ruky ve Vysokém nad Jizerou. Byl jsem spokojen s přijetím a prvním kontaktem s MUDr. Horáčkovou. Budou následovat další konzultace a pak rozhodnutí zda bude a jaký bude nutný zákrok. Věřím v profesionalitu tamního ústavu a celého personálu.

3

Komentáře (3)

Jiří, dejte vědět, jak postupujete a jaká bude léčba. Maminka má také artrozu v prstech, tak by mě to zajímalo...
Odpovědět
Při konzultci mi bylo řečeno, že konzilium lékařů nedoporučuje v mém případě operaci, ale konzervativní způsob léčby - ortéza, mírné zatěžování a po čase a zklidnění bolestivého otoku opět další konzultace.
Odpovědět
A nepomohly by nějaké injekce kyseliny hya? Jako se píše tedy v tom článku http://www.lekari-online.cz/ortopedie/zakroky/synolis ? Je to prý na artrozu jako dělané a uleví to dlouhodobě...
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Operace dlaně - aponeurektomie

Začátkem února jsem na klinice Sanus podstoupil operaci dlaně, aponeurektomii, kterou provedl pan doktor Stavropoulos se svým týmem. Operace trvala asi hodinu, probíhala za poslechu hudby a v prostředí naprosté pohody s výsledkem vynikajícím....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.