Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 4. 2017 · Aktualizováno: 19. 9. 2023

Operace obou zapěstí a malých kloubů

Stojí to za to

Hodnocení od rucicka485907:

Operace obou zapěstí a malých kloubů

MUDr.Kebrle mi operoval obě zápěstí a kloubky na rukou.Prováděl tzv.artrodézu (vyztužení) nestabilních kloubů s následnou rehabilitací. Prožil jsem ve Vysokém n/J 4 roky,ale vždy v pohodě a v příjemném prostředí.

1

Komentář (1)

Dobrý den, děkuji za hodnocení. Jak dlouho probíhala rekonvalescence? Mohl jste po operaci vykonávat běžné činnosti, nebo až časem, po rehabilitaci?
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
zdvojený distální článek na ruce

Šikovný pan Dr. který opravdu umí svou práci, kluk byl u něj operovaný se zdvojeným palečkem na ruce, to jak to krásně zpravil..k nerozeznání od druhého..žasnu nad jeho výkonem a doporučuji, po všech stránkách hodnotím celkově vše velmi kladně!

Číst dál
Devastační poranění ruky kotoučovou pilou

Před třemi měsíci jsem si při práci s kotoučovou kapovací pilou vážně poranil palec a ukazovák levé ruky. Došlo k devastačnímu poranění hřbetní strany ruky. K přerušení několika šlach a nervů a k tříštivé zlomenině jednoho článku palce. Ve Vinohradské...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.