Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

25. 4. 2018 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Operace gynekomastie u MUDr. Remeše v Chrudimi

Stojí to za to

O lékaři

MUDr. Robert Remeš
Chrudim
Hodnocení:
Operace gynekomastie u MUDr. Remeše v Chrudimi
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dnes je to měsíc, co jsme byl u pana doktora na operaci, kdy mi byla odstraněna prsní žláza (poměrně velká 55 a 49 mm). Operace byla provedena v lokální anestezii a vše bylo bezbolestné,a to včetně následné rekonvalescence. Přístup MUDr. Remeše byl od začátku naprosto profesionální a musím uznat, že výsledek opravdu stojí za to a to dle slov pana doktora bude po naprostém zhojení ještě lepší. Pana doktora Remeše mohu tedy zcela jistě všem doporučit především díky precizní práci (jizvy nejsou viditelné), profesionálnímu a lidskému přístupu a především péči, která je vám ze strany všech zaměstnanců uvedeného zařízení poskytnuta.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Gynekomastie po velkém váhovém úbytku

V loňském roce jsem podstoupil u pana doktora Horyny gynekomastii. Kvůli velkému úbytku váhy, jsem měl v oblasti prsou povislou kůži a nedalo se to již jinak řešit. Rozhodl jsem se pro Medicom díky recenzím a chvále od přátel. Ničeho nelituji....

Číst dál
Gynekomastie u MUDr. Kamily Šormové
Paní doktorka Šormova je opravdu profesional na svem miste. Podstoupil jsem operaci gynekomastie a jsem velice spokojeny. Jizvicky nejsou skoro vubec videt a vysledek uzasny. Anestezie, pooperacni pece, komunikace .. vsechno TOP.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.