Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

3. 10. 2017 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

Splněný sen o krásných prsou

Stojí to za to
Průměrná cena: 56.000 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Přesně před dvěma měsíci jsem na klinice plastické chirurgie ve fakultní nemocnici Královské Vinohrady postoupila augmentaci prsou. Operoval mě pan doktor Tarek Rashed, kterému jsem nesmírně vděčná nejen za opravdu skvostný výsledek, ale za celkovou péči a zájem, který se pacientovi v jeho péčí dostává. Musím říct, ze pan doktor dělá pro své pacienty skutečně maximum a dokonce nad rámec toho co by musel. (Zastavil se za mnou na kontrolu na klinice i 2.den po operaci přez to, že neměl službu svém osobním volnu, aby se přesvědčil, že je vše v pořádku, když už jsem byla v domácí péči volal, aby se zeptal, jak se cítím a jestli je vše ok...) A bylo! Od 1. konzultace, až po poslední kontrolu a já vím, že hlavně díky jeho zásluze a špickově a maximálně precizně odvedené práci. S vděčností a nepopsatelném DÍKY Petra H.:-)

3

Komentáře (3)

Horalko, moc děkuju za Tvoje hodnocení a za vložení fotek. Prsa jsi si nechávala dělat až po prckovi? (vidím na fotce mimčo). Plánuješ ještě děti nebo jsi čekala právě až bude po?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Luci, já měla svoje prsa vždycky menší, ale fotky "před" jsou pořízené až půl roku po ukončeném kojení, kdy moje prsa dostala opravdu zabrat. Nezbylo mi tam v skutku nic a ve tváři jen oči pro pláč :-( Naštěstí ale dnes už žijeme v 21.století a existují způsoby,jak "dopomoci" tam, kde příroda byla skoupa. S výsledkem jsem moc spokojená :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
A další děti již neplánuji (naplánovala jsem ani 1.) Tyhle věci nechávám spíš na těch tam nahoře... ;-) Ale když by "naaahodou", kojit můžu dle pana doktora v pohodě i s implantaty-byly uloženy pod sval, tudíž to na mléčnou žlázu nemá žádný vliv...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.