Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

25. 9. 2017 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Rudnutí a bolest ucha rok po otoplastice

Nestojí to za to
Průměrná cena: 15.000 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Bohužel se zařadím k těm, kteří nejsou spokojeni. Je to více než rok co jsem podstoupil otoplastiku, vše proběhlo podle plánu, po sundání obvazu jsem však viděl, že se pravé ucho výrazně odstává než to druhé, domluvil jsem si tedy reoperaci, takže jsem to musel podstoupit ještě jednou. Po operaci jsem uši přestal řešit, ale po roce se objevily nové problémy, letošní léto jsem začal registrovat rudnutí ucha, především pravého, až je to nepříjemné, dost to bolí a postupem času je to čím dál tím víc nesnesitelné a stále častější, taky jsem si porovnal fotky před operací s aktuální a není vidět rozdíl, takže jsem si za těžce našetřené peníze jen ještě více uškodil, proto chci všem co se chystají tohle podstoupit...POŘÁDNĚ SI TO PROMYSLETE. Chirurga, který zákrok prováděl nechci uvádět.

6

Komentářů (6)

Dobrý den, chci se jenom zeptat, zkoušel jste svojí nespokojenost s chirurgem řešit?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Neřešil, jednak kvuli tomu, ze by to znamenalo dalsi reoperaci a na to proste nemam penize (na zakrok jsem setril asi rok a pul), spis si myslim, ze ten problem co s tim mam je proto, ze jsem podstoupil tu prvni reoperaci, na to pravym to je znatelne videt, zacalo to po operaci jen jakoby tahanim v to uchu, bolesti kdyz na nem lezim (kdyz lezim na levym, tak zadnej problem neni), to jsem si rekl, ze to proste po nejake dobe odstoupi, ale ne, je to stejny, navic jak jsem psal to rudnuti, nekdy je to v pohode, ale jsou dny, kdy jsem si kvuli tomu musel vzit dovolenou. Budu to v budoucnu resit, ale ted proste nejsou penize a hlavne cas, jelikoz by me to vyradilo zase (uz potreti) z pracovniho rezimu, coz si ted momentalne nemuzu dovolit.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Třeba by byla v rámci reklamace reoperace zdarma - nebo by lékař poradil něco jiného, co by na to pomohlo...já bych to určitě zkusila alespoň zkonzultovat...:-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Četla jsem, že reoperace se doporučuje nejdříve za rok po operaci. Tak jestli to nebylo brzy. Škoda, že jste po operaci přestal uši "řešit", jak píšete. Chce to alespoň rok nosit na slunce a v zimě při mrazech čelenku a uši tak chránit, to samé na noc. Spát s čelenkou, aby se uši nemohly ohnout. Ale to vám jistě lékař všechno řekl, nebo jste se to mohl dočíst na internetu. Škoda, že nechcete zveřejnit jméno chirurga. Tady je diskuze na doporučení lékaře nebo varování před některými.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Natalie, zkuste pána kontaktovat přes soukromou zprávu, třeba skrze ní vám jméno sdělí..:-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Lucie, děkuji za radu. Mne to až tak nezajímá, otoplastiku nepotřebuji, ale vy jste se zajímala...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Operace mi změnila život

K operaci odstátých ušních boltců jsem se rozhodoval několik let. Paní doktorka odvedla naprosto profesionální práci. Během operace ani po operaci nenastaly žádné komplikace. S výsledkem jsem velmi spokojen a cítím se teď mnohem lépe. Svého...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.