Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

17. 1. 2018 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Neúspěšná liposukce podbradku

Nestojí to za to
Průměrná cena: 9.000 Kč

O lékaři

4 adresy v Moravskoslezský kraj
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Byl jsem u pana doktora na odstranění podbradku liposukci. Podbradek nebyl nějak velký, spíše vytáhlá kůže kvůli ustupující bradě. Pan doktor mi doporučil liposukci podbradku. Po zákroku jsem byl několikrát utěšován, že se jedná o otok a kůže přilne ke spodině. Po pár měsících kdy efekt byl nulový mi pan doktor řekl " I kdyby to nebylo podle vaších představ, tak s tím stejně nic víc neuděláme" Nyní je to 6 měsíců po zákroku a efekt je naprosto nulový. Jsem velice zklamaný. Fotky si nepřeji zveřejňovat, můžete si je vyžádat u pana doktora. 

2

Komentáře (2)

Fotografie před a po. Jak vidíte, nešlo o nějaký velký defekt teď ani předtím. Pouze mi šlo spíše o vypnutí kůže pro ostřejší tvar brady a aby se tam nedělala kožní řasa když sklonim hlavu. Ty z ordinace a černým fixem jsou těsně před zákrokem. Ty s žaluziemi v pozadí aktualni.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj, něco málo je tam vidět, ale ono nebylo ani moc z čeho brát... dvojitou bradu nemáš.... já jsem byla na lipo vnitřních stehen a doktor mi taky řekl, že není moc z čeho brát, že tam není tuk, ale svaly. A výsledek byl takový, jak říkal, jenom já jsem chtěla věřit, že to dopadne lépe. Vždy jsem měla silnější stehna, alespoň už vím, že ne tučné ale svalnaté. :) byla jsi například i u jiného doktora na konzultaci před zákrokem?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.