Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

0 komentářů

Recenze augmentace prsou v Chrudimi

Pacient: hber6176030

Pardubice

Provedl/a: MUDr. Robert Remeš v: Chrudim
MUDr. Robert Remeš

Přibližná cena: 55.000 Kč

Uvedl/a: hber6176030. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Zvětšení prsou je od 55.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: hber6176030. 99% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: hber6176030 o: MUDr. Robert Remeš

5.0

Recenze augmentace prsou v Chrudimi

30. 6. 2019 · Aktualizováno: 31. 8. 2023

Na konci dubna 2019 jsem podstoupila augmentaci prsou u pana doktora Remeše v Chrudimi a velmi mě těší, že ho mohu jen doporučit. Nejen po profesní stránce jako výborného lékaře, ale i po stránce lidské. Pan doktor pečlivě vyslechl moje přání a poradil mi výborně velikost i druh implantátu (mám polytech). Přála jsem si, aby okolí nezpozorovalo výraznou změnu, aby se má prsa v podstatě vrátila do stavu před dětmi. S výsledkem jsem velmi spokojená a cítím se moc dobře. Přeji panu doktorovi jen to dobré, vážím si oboru plastické chirurgie, když vidím, jak může zkvalitnit život ( a to u mě šlo jen o estetickou věc..) Děkuji panu doktorovi a jeho týmu sestřiček. Hanka, Pardubice

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Pocity den po operaci horních víček
Včera jsem podstoupila operaci horních víček ,výsledek zatim nevidím,ale co se týče samotného zákroku ,který prováděl MUDr Antuš, naprosto skvělý přístup,vřele doporučuji. Všem děkuji za pohodovou dobu,kterou byl prováděn zákrok.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.