Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 7. 2018 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Nejlepší dermatolog

Stojí to za to
Průměrná cena: 5.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Nejlepší dermatolog
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dr Muller je vysoce profesionalni zkuseny dermatolog. Chodim k nemu uz pres deset let a s vysledky jsem velice spokojena. Nikdo nepozna, ze mam botox, jen vypadam mladeji a fresh. Dr Muller je nejn profesionalni, ale take prijemny a vtipny mlady muz, ktery nejen presne vi, ktere svaly napichnout aby dosahl prirozene mladistveho vlzhledu, ale cela zkusenost u nej v ordinaci je proste prijemna! Doporucuji vrele - i moje kamaradky k nemu chodi a nemuzeme si ho vynachvalit. Nikdy bych nesla k nikomu jinemu za par stovek mene a za "ukrajinsky look." Diky Doktore Mullere - jste jednicka.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Botox, MUDr. Jelena Vojtková

Byť je mi pouhých čerstvých 32.let, rozhodla jsem se pro aplikaci botoxu především do oblasti čela a “mračivky”. Bohužel “mračivka” byla už tak hluboká, že jsme se rozhodly dát i výplň kyselinou hyaluronovou, aby se vyhladila. Dále jsem si nechala...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.