Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

17. 9. 2018 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Zvětšení prsou, vystouplá žebra

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Chtěla bych si nechat zvětšit prsa, nemám ani jedničky a ráda bych si splnila sen teď (bude mi 39let). Cítit se krásná, více sexy, přitažlivá :-) Mám vylezlá žebra, jako kosmetickou vadu, ne že bych byla tak moc hubená :-D problém je, že na jedné straně víc, což dělá, že prso je jakoby víš, ale teď to není vidět. Tak doufám, že po zákroku to nebude vidět :-) Určitě pak vložím foto před a po, pro inspiraci ostatním a podpoření jít do toho :-)

2

Komentáře (2)

Dobrý den, moc se těším na Váš příběh. 17.10. už jdete na operaci nebo na konzultaci? Mohla byste prosím vložit současnou fotku prsou? Neumím si vůbec představit, jak myslíte ta vystouplá žebra?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, mám ten samý problém. Podle sizerů jsme s panem doktorem vybrali do té vystouplé strany Polytech 255ml nízký profil a na druhou stranu 315ml střední profil. Opticky se to krásně vyrovná. Pan doktor říkal, že během operace zkusí oba implantáty 255ml, ale když to bude vidět, tak to vymění a dá na tu menší stranu 315ml. Nejdřív jsem se toho lekla, že je to docela rozdíl, ale po vyzkoušení to dává smysl. :-) Uvidíme a přeji hodně štěstí. :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.