Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2. 11. 2018 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

Serdev Sutures lifts recenze

Stojí to za to

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj
Hodnocení:
Serdev Sutures lifts recenze
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Před 4 dny jsem abslolvovala zákrok Serdev na klinice Arte Clinik Brno. Většinou své zážitky takto nesdílím, ale v tomto případě jsem se rozhodla pro vyjímku. Ráda bych totiž poděkovala paní doktorce MUDr. Alici Hokynkové nejen za profesionální práci, ale také za neobvykle sympatické a milé jednání. Vše mi předem vysvětlila, seznamila mě s celým průběhem zákroku i následnou péčí a rozptýlila tak obavy, které jsem měla. Vše proběhlo na nejvyšší profesionální úrovni. Pokud bych mohla nějakou lékařku doporučit, pak MUDr. A. Hokynkovou na klinice Arte. Připadala jsem si tam jako někdo, kdo je pro ně opravdu důležitý a poznala jsem také nový rozměr zdravotníckých služeb. Je krásné a vzácné, když někdo umí předčit Vaše očekávaní. Jana T.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Nejlepší výběr kliniky pro Facelift

Jsem nadšená výsledkem i bezproblémovým pooperačním hojením. Pan primař je skvělý a zkušený odborník i úžasně milý a vstřícný člověk. Prostředí kliniky je úžasné, sestřičky i i všichni ostatní pozorní, zodpovědní........lépe jsem si určitě v...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.