Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 11. 2018 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

25 let, augmentace prsů bez komplikací, Plzeň

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
25 let, augmentace prsů bez komplikací, Plzeň
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

V říjnu 2018 jsem podstoupila augmentaci prsů u paní doktorky Kamily Šormové, klinika Aesthgery v Plzni. Jsem drobné konstituce, sportovní postavy, věnuji se především fitness. Bohužel prsa jsem měla konstitučně malá či spíše žádná, navíc mám nízké procento tělesného tuku.. Do augmentace jsem se úplně nehnala hlavně s pomyšlením dvouměsíční rekonvalescence, paní doktorka mi pak ale vysvětlila, že striktní omezení sportu je jen první dva týdny, pak lze přidávat zátěž dle tolerance, samozřejmě rozumně. Paní doktorka okamžitě věděla, jakou velikost a typ implantátu použít, aby byl výsledek přirozený a prsa seděla k mé postavě. Vybrala anatomický implantát značky Eurosilicone, 255 ml, metoda parciálně pod sval (dual plane). Po operaci byly bolesti nejhorší první den, další dny jsem se o sebe dokázala postarat téměř bez pomoci (jen vám musí někdo například umýt hlavu :-D), víc nepříjemné je spaní, prvních 5 dní cítíte velký tlak, často se budíte a musíte spát jen na zádech. Po 5 dnech v obvazech jsem konečně mohla vidět výsledek a byla jsem opravdu šťastná, naprosto předčilo mé očekávání! Paní doktorka a její tým byli celou dobu profesionální, milí, člověk se cítil na klinice velice příjemně. Po týdnu dovolené jsem nastoupila do práce a normálně jsem fungovala. Nyní jsem po operaci 6. týden, cítím se skvěle, jizvy skoro nejsou vidět a i ve sportu jsem zase ve stejném režimu. Zákrok za těch pár dní dyskomfortu skutečně stojí, doporučuji!

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Možnosti při zvětšení prsou

Poptávka: Dobry den pani doktorko. Četla jsem na vas refernce a jste nejlepsi. chtela bych se zeptat chtela bych zvetseni prsou. cetla jsemprosim ze je to mozne i na splatky primo na recepci. prosim chtela bych vas velice pozadat jakou formou...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.