Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 12. 2018 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Recenze léčby dupuytrenovy kontraktury MUDr. Fibír, Fakultní nemocnice HK

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Recenze léčby dupuytrenovy kontraktury MUDr. Fibír, Fakultní nemocnice HK
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

K injekční léčbě jsem se rozhodl proto, že jsem nechtěl riskovat rozřezanou dlaň ruky. O této nové metodě jsem se dozvěděl z tisku.Vlastní zákrok probíhá ve dvou krocích. Nejprve je do pruhů v dlani injekčně několika vpichy aplikována kolagenáza. Je to nepříjemné, ale dá se to vydržet. Následující den po cca 24 hodinách následuje znecitlivění ruky prostřednictvím dvou injekcí do zápěstí, což mi přišlo v pohodě. Po cca hodině čekání je ruka znecitlivěná tak, že si jí nevyndáte ani kapesník z kapsy. Následuje vlastní uvolnění stažených prstů a dlaně při kterém vnímáte jednotlivá prasknutí, ale zcela bez bolesti. Znecitlivění ruky odeznívá pomalu, několik hodin. Následující den je již ruka funkční, ale místně trochu oteklá a některé pohyby mohou zabolet. Otoky a bolestivost se postupně vytrácí a po cca 3 týdnech máte ruku jako novou. Vřele doporučuji. Pan doktor Fibír je skvělý.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pan doktor Kebrle je opravdový odborník
Pan doktor Kebrle je opravdový odborník a člověk - prostě borec . Operuje obyčejný lidi jako jsem já a pak zachrání náš klenot Petru Kvitovou . Celý národ by mu měl děkovat . Je to slušnej člověk a né jako Ti lupmové v politice a na hradě .

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.