Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok
Brno
Zákrok: stojí to za to
Informuje: Jarka787473. 96% pacientů uvedlo, že to stojí za to.
Hodnocení od: Jarka787473 o: Arte Clinic Meridies s.r.o.
Druhá zkušenost se slimlipo a opět spokojená
Podstoupila jsem již dvě Laserové liposukce - SlimLipo na této klinice. Oceňuji velmi vstřícný přístup při sjednání termínu výkonu tak, aby mi maximálně vyhovoval v návaznosti na moje pracovní zaneprázdnění. Zároveň oceňuji profesionální ale i lidský přístup paní MUDr. Lucie Nártové a jejímu týmu, díky němuž se stal vlastní výkon příjemnou záležitostí. Tato metoda prakticky nevyžaduje žádné speciální omezení a při doporučené medikaci lze již druhý den po výkonu normálně fungovat. S výsledkem jsem velmi spokojena. Děkuji!
Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!
Musím se podělit o zkušenost s ošetřením laserem Fotona na odstranění tuku a zpevnění kůže. Hned týden po 1 ošetření vidím výrazné změny jak v úbytku na obvod tak i ve zpevnění břicha. Moc děkuji za vybrání toho správného ošetření. V Petra Clinic...
Číst dálVeškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.
Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.