Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 3. 2020 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

41 let, zmenšení prsou, Fakultni nemocnice Hr. Kralove

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
41 let, zmenšení prsou, Fakultni nemocnice Hr. Kralove
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

S pani doktorkou Lucii Hasenohrlovou jsem nadmiru spokojena-je to naprosty profesional, ktery ma velky zajem o sve pacientky(po operaci me nekolikrat denne navstivila s dotazem, jak se citim, coz bylo na oddeleni vyjimecne) . Je velmi ochotna, vse mi vysvetlila a zodpovedela me pripadne dotazy. Vysledek se zda velmi uzasny, ackoliv je to jeste ve fazi hojeni. Obdivuji a dekuji za ohromnou peclivost, soumernost, hezke vytvarovani, odlehceni pateri a predevsim prirozenost. Co me prekvapilo-ze to nebylo vubec bolestive. Pani doktorce Hasenohrlove a celemu operacnimu tymu pod vedenim pana primare Fibira velmi dekuji za uzasne profesionalni a krasnou praci, za kterou jsem velmi vdecna. Vsem, kteri o takovem zakroku uvazuji, treba i ze zdravotnich duvodu, jak tomu bylo v mem pripade-bych rada doporucila FNHK, kde jsem byla maximalne spokojena a obvzlaste vuci pani doktorce Hasenohrlove a panu primari nemohu najit sebemensi vyhrady. DOPORUCUJI VSEM!!!

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Spadl ze mě ostych

22.5.2015 jsem na klinice podstoupila zmenšení prsou a liposukci boků - oba  zákroky najednou v celkové anestezii.Pan doktor Hirňák je naprostý profík,skvělý člověk,sympaťák,ale především odborník na svém místě.PerfectClinic si může gratulovat,že...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.