54 2

MUDr. Martin Skála

Transparentní lékař

Informuje všechny své pacienty o tom, že mají možnost ho ohodnotit a akceptuje zkušenosti svých pacientů

(5.0) 100 % doporučuje
Ohodnotit
Pod Krejcárkem 975/2, Praha, Praha (kraj)
Zobrazit mapu
Obvykle odpoví do 11 hodin
Evidenční číslo v ČLK 1149247179
Zobrazit telefonní číslo
MUDr. Martin Skála
(5.0) 100 % doporučuje

Recenze (76)

5.0
průměrné hodnocení
100 % doporučuje
Napsat recenzi
4 měsíce po zvětšení prsou a naprostá spokojenost.
Požádejte: MUDr. Martin Skála o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Skutečné příběhy (59)

Obrázky (54)


Videa (2)

Požádejte: MUDr. Martin Skála o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Zodpovězené dotazy (9)

Těhotenství 2 roky po abdominoplastice
Odpověď odborníka · 2. 8. 2018

Hezký den. Myslím, že se nemusíte strachovat. Po dvou měsících by mělo být břicho komplet zahojené a něž dojde na velký tlak, tak máte další 4 měsíce k dobru. S pozdravem, Martin Skála

Povisla víčka v 29 letech
Odpověď odborníka · 16. 7. 2018

Dobrý den. Věk u operace víček není podstatný, už jsme operovali i mladší pacienty. Pokud hledáte nějaké řešení, tak operace může Váš problém vyřešit. A jestli jsou víčka těžká a vadí Vám to v každodenním životě, tak ne... číst dál

Informace k abdominoplastice
Odpověď odborníka · 13. 9. 2017

Dobrý den, obecně lze říci, že tyto věci spolu souvisí a operují se najednou. Výrazné zhubnutí samozřejmě výsledek ovlivní. Pooperačně je nutná rekonvalescence 5-8 týdnů, s omezením těžké fyzické aktivity, běžný život je... číst dál

Vyblednutí jizev
Odpověď odborníka · 25. 11. 2015

Dobrý den. Jizvy obecně vyzrávají cca 6-12 měsíců, po této době by již měly být jemné a bledé. Pro co nejlepší výsledný efekt se doporučují tlakové masáže jizev a aplikace mastného krému ke zvláčnění jizev. S pozdravem, ... číst dál

Uložení prsních implantátů
Odpověď odborníka · 25. 11. 2015

Uložení pod sval zlepšuje náběh implantátu v horní části, ale odpojení svalu je bolestivé a při zatnutí prsních svalů může docházet k cukání prsů. Při umístění pod žlázu je zase náchylnější k pronesení implantátu, protož... číst dál

Prsní implantáty a kojení
Odpověď odborníka · 25. 11. 2015

Augmentace není překážkou kojení, ale implantace by se neměla dělat kolem dvorce, protože se jde přes žlázu, což by mohl být při kojení problém. S pozdavem, MUDr. Skála, OB care

Kliniky

Spolupracující lékaři

  • Klinika plastické chirurgie 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

    Klinika plastické chirurgie 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

Požádejte: MUDr. Martin Skála o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!
MUDr. Martin Skála
(5.0) 76 recenze
- Ohodnotit