Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

30. 9. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Abdominoplastika po velké redukci váhy (60kg)

Stojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Po výrazné redukci váhy (60kg) jsem kvůli velkému kožnímu převisu a rezestupu svalů podstoupila abdominoplastiku. Měla jsem to štěstí, že jsem ze dostala do těch nejlepších rukou pana doktora Rasheda. Ačkoliv operace nebyla jednoduchá a rekonvalescence delší, právě kvůli výraznému zhubnutí, měla jsem obrovskou podporu v panu doktorovi. Nejen že patří ve svém oboru k těm nejlepším, ale jeho pooperační péče, osobní zájem o pacienta, individuální přístup, psychická podpora a preciznost nemá konkurenci. Břicho mám nádherné, jizvu krásnou. A k panu doktorovi se na kontrolu vždy velmi těším, protože je navíc vtipný a nesmírně milý člověk. Děkuju, pane doktore! Helena K.

4

Komentáře (4)

úžasný příběh se super šťastným koncem...jak jste dokázala zhubnout?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji, Lucie. Snažila jsem se zhubnout konzervativně 10 let, bez úspěchu, ale nakonec jsem podlehla nabídce svého obezitologa a podstoupila jsem v dubnu 2017 resekci žaludku.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
I tak to muselo být těžké. Četla jsem, že bývá krize a hodně pacientů se i tak znovu rozjí. Měla jste také tuhle krizi?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,<br />
máte můj obrovský obdiv a vypadáte neskutečně krásně !!!<br />
Iveta
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Abdominoplastika - probíhající rekonvalescence
S přístupu pana primáře Molitora jsem byla nadšená už při první konzultaci. Byl ke mně velice zdvořilý. Uklidnil mě, že zákrok už dělal hodně krát a že se není čeho bát. Teď jsem momentálně v rekonvalescenci a moc se těším na výsledek.
Špatná pooperační péče

Do doby zaplacení byl pan doktor B. příjemný. Operace proběhla relativně v pořádku a hned druhý den mě ráno poslali domů. Horší to bylo s pooperační péčí. Měla jsem komplikace a připadala jsem si doslova jak obtížný hmyz. Příjemný pan doktor...

Číst dál
Anonym

Dobrý den, obdominoplastiku jsem nedávno podstoupila ve fakultní nemocnici Ostrava a pana doktora Vřeského mi doporučil můj gynekolog. Měla jsem z tohoto zákroku velký strach a to především z důvodu možných komplikací, jsem totiž diabetička....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.