Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

12. 3. 2020 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

První zkušenost se zvětšením rtů

Stojí to za to
Průměrná cena: 6.000 Kč

O lékaři

WhatsApp
Hodnocení:
První zkušenost se zvětšením rtů
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Podstoupila jsem zvětšení rtů prvně. Protože jsem u pana doktora Velikého prodělala na podzim operaci povislých dolních víček, která dopadla výborně a jsem moc spokojená, na zvětšení rtů jsem se těšila a přesně podle mého očekávání vše má přirozeně vypadající výsledek. Pro ty co neví: Rty, které jsou dost citlivé, se nejprve potřou umrtvujícím gelem a pak se provede několik drobných vpichů, takže žádný strach a obavy z bolesti :-) . Obdržela jsem před oběma zákroky vyčerpávající informace a rady, pan doktor se mnou ochotně probral všechny moje dotazy a varianty řešení mých problémů. Cena spodních víček pro info byla 15 tis. a opravdu nemá smysl vybírat kliniku podle ceny, ale podle kvality odvedené práce a výsledku. V nejbližší době se chystám k panu doktorovi na operaci horních víček. Ty mi operovali před rokem jinde (levněji), ale nebyla a nejsem spokojená. A to je to o čem píšu. Jsou to zákroky v obličeji a tam prostě chcete jen to NEJ... Dále mi pan doktor na přání odstranil i 3 cysty (tukové váčky) na krku, břiše a malou na horním víčku, které mě dlouho kosmeticky trápily. Pana MUDr. Velikého a jeho skvělou paní asistentku vřele doporučuju.

1

Komentář (1)

Dobrý den Juli,
máte krásně zvětšené a vytvarované rty. Navíc vypadají úplně přirozeně. Mohla byste mi prosím napsat jaká je to značka výplní? Moc děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.