Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 4. 2020 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Neoperační korekce nosu po rhihoplastice

Stojí to za to

O lékaři

BE ELITE CLINIC
Praha
Hodnocení:
Neoperační korekce nosu po rhihoplastice
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

10 let mě trápila nepovedena plastika nosu. Pani doktorka mi během 30 minut srovnala nerovnosti a výsledek je fantasticky. Bezbolestny. Pečlivě mi vysvětlila cely průběh zákroku, byl to perfektní profesionální přístup. Rozhodne všem doporučuji!!!

3

Komentáře (3)

Mohu se optat na bližší informace. ? Cena , jak dlouho to vydrží ? Byla jsem na rhinoplastice před 7lety a od té doby jsem nešťastná. Ze skoby mi byl udělán pršák . Chtěla bych tímto nos o trochu zvětšit . Děkuji moc
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Zdravim. Cena se odvíjí od množství materiálu co do vás pichnou. Já úplně přesně Nevim, myslím ze kol 8.000 protože jsem si nechala vyplnit i tváře tak netuším co bylo za co :-). Ale řeknou vám to na recepci.
Já měla propadlinu na straně nosu - operátor mi vzal moc tkane a mě naopak špička padala dolu, tak mi ji doktorka zvedla. Efekt mi vydržel cca 8 měsíců , pak to malinko povolilo, tak jsem šla na dopich. Vůbec to nebolelo, já jsem dost citlivka. Je jasný ze to bude zákrok co se bude muset opakovat, ale opravdu u mě je efekt skvělý. Kouknete na jejich Instagram, tam mají fotky (i tu moji :-)). Zase ale jsem slyšela , ze někomu to vydrží jen půl roku (od pani co tam byla se mnou). Myslím ze konzultace jsou zdarma nebo za par korun tak vám řeknou. Pro mě toto byla lepší varianta, než další operace.
Mějte se
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.