Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

21. 5. 2020 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Can Clinic, injekční lipolýza - recenze

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Can Clinic, injekční lipolýza - recenze
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pan Paulat z Can Clinic je velmi příjemný a milý člověk. I přes mou fobii z jehel jsem se díky němu a jeho kolegovi cítila velice dobře a vůbec se nebála. Rozhodně jsem tam nebyla naposledy. Doporučuji všema deseti. :)

1

Komentář (1)

Dobry den, bola som dnes u dr. Petra Kicka, prvykrat na rtech. Bol skvely vsetko mi pekne vysvetlil. Ked sme skoncili mala som nanho este par otazok. Nato sa do dveri vrutila pani Sona Hertlova, a zacala nieco dr. Rozpravat a vnucovat ******* do ruky a sa tam snim zacala predomnou akoby som tam nebola, natahovat aby si zobral ten ******* do ruky. To ze jej nevadilo ze som tam ako klientka stala pozerala co sa deje, sa po minutach namna otocila a povedala mi, ze mam ist na recepciu. Nato som jej povedala, ze mam na dr. Este par otazok, velmi neprijemne sa pozrela, akoby som tam bola uz zbytocne. Medzi tym ako som sa opytala na dve otazky doktora, tam netrpezlivo cakala. Chovanie bez urovne a slusnusti k zakaznikovy. S doktorom som sa ani nerozlucila, furt sa tam este ponom capala. Na recepcie, isla pani Sona pre peniaze ktore mi mala vratit, vracala ich sposobom, po ceste mi to podala a ani ma vlastne nepozdravila. Bolo jej to jedno. Uz by som tam nesla. Necitila som sa po odchode vobec prijemne.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Injekční lipolýza
Dobry den pane doktore chtela bych na konzultaci,velmi me zajima injekcni lipolyza .V zari 20.09.2016 v 14.00 Karlovy Vary
Injekční lipolýza Injekční lipolýza Injekční lipolýza

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.