Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

10. 3. 2020 · Aktualizováno: 6. 7. 2023

Augmentace prsou Multiplane + symetrizační redukce levého prsu

Stojí to za to
Průměrná cena: 104.000 Kč

O lékaři

2 adresy v Praha (kraj), Ústecký kraj...
Hodnocení:
Augmentace prsou Multiplane + symetrizační redukce levého prsu
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den chtěla bych se s vámi podělit o splněný sen, který se stal skutečností ?. Mám tři děti které jsem plně kojila, je mi 41 let jsem štíhlé postavy a dlouho mě trápil vzhled mého poprsí. Byla to bohužel jen vytahaná kůže co mi zbyla. I když vám manžel a okolí bude říkat jak jste krásná štíhlá atd. ale vy sama se tak nevidíte, necítíte tak neváhejte a ten krok udělejte! Jsem teď tou nejšťastnější ženou pod sluncem nejen, že tak vypadám, ale hlavně díky panu doktorovi Petrosu Christodoulouvi se tak i cítím! Na " MEDICOM CLINIC " jsem dostala tip od známé asi tak rok jsem sledovala jejich stránky foto před a po zákroku atd. V listopadu 2019 jsem se odhodlala zavolat vybrala jsem si pana doktora Christodoula 19.prosince 2019 jsem byla na vstupní konzultaci už po příchodu na kliniku mě fascinoval přístup recepčních všichni hrozně moc milý, usměvavý, krásně oblečený celkový dojem a prostředí perfektní ?včetně zdravotních sestřiček. Během konzultace mi pan doktor vše podrobně vysvětlil, zvolili jsme vhodný implantát a domluvili termín operace. 27. 2. 2020 byl den D hrozně moc jsem se těšila, ale zároveň i trošku bála což si myslím, že je přirozené. Teď už mohu říct, že mé obavy byli zbytečné na klinice se budete cítit jako v nebi a pan doktor je opravdový Anděl ? se stálým úsměvem ve tváři tak jako i sestřičky stále za mnou chodili ptali se zda něco nepotřebuji zda je vše v pořádku. Takže 24 hodin jsem byla na klinice a pak propuštěna do domácí péče dostala jsem sebou domů balíček léky na bolest atd. První 3dny byli trošku náročné, ale pak, když vidíte tu krásu tak na vše zapomenete. Připadala jsem si jako člověk v jiném těle, když přišel druhý den ráno po operaci pan doktor na kontrolu a poprvé jsem viděla jeho práci štěstím mi tekli slzy po tváři. Dnes je to 10 den po operaci cítím se skvěle a všem kteří přemýšlí o něčem takovém tak za mě rozhodně velké "ANO" pro zákrok a "MEDICOM CLINIC" Ještě jednou velké poděkování pro pana doktora Petrose Christodoula ? jen těžko slovy vystihnout a psát o tom jaký pan doktor je,, to musíte zkrátka zažít ? má nejen zlaté ruce, ale věřím že i srdce! Ještě ohledně financování tak můj zákrok stál 104.000 tis.kč. Půlku jsem měla našetřenou z vlastních úspor a tu druhou část jsem dofinancovala přes půjčku s nebankovní firmou, která spolupracuje s Medicom Clinic a tím mi vlastně pomohli ke splnění mého velkého snu. Touto cestou vám ještě jednou všem moc děkuji a přeji spoustu spokojených klientů tak jako jsem i já. Štěpánka H.

2

Komentáře (2)

Krásně popsané, do detailu měla jsem ten samý pocit ?. Anděl v bílém plášti jen křídla chybí ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahojda, krásně napsané :) Jaké implantáty a velikost jste si vybrala? Nechtěla byste se pochlubit fotečkou?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Augmentace prsou pod prsni sval

O augmentaci prsou jsem uvazovala radu let, absolvovala jsem dve konzultace (jedna na jine klinice) a konzultace u pana Dr. Chorvata me presvedcila. Pan Dr. se mnou mluvil velmi lidsky, zvazil lekarska hlediska a vyhovel mym potrebam. Vytouzeny...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.