Antiaging Video otázka - doporučujeme
Frakční laser a výplně Michaelael · 7. 1. 2022

Dobrý den, chtěla bych podstoupit ošetření obličeje frakčním CO2 laserem, ale mám výplně kyselinou hyaluronovou a botox. Je to vhodné? Nevstřebá se to působením laseru (tepla)? Děkuji, Michaela

Zatím žádné odpovědi
Omlazení 4d laserem Fotona Jana835889 · 18. 11. 2021

Dobrý den, v jakém časovém horizontu začne být patrné omlazení a zlepšení stavu pleti prostřednictvím 4D laseru fotona? Mám měsíc po zákroku a žádné markantnější zlepšení nevidím. Mohu začít používat krém s 0,05% tretinionu pro podporu celkového zlepšení stavu pleti? Děkuji za odpověď


                                         MUDr. Barbora Veselá

MUDr. Barbora Veselá

Nejlepší odpověď

Dobrý den, zlepšování nabíhá postupně pomalu tak za 4-8tydnů po ošetření, určitě ale doporučuji schéma 3 ošetření, aby byl výsledek mnohonásobné lepší. S pozdravem, Veselá

1 odpověď číst dál
Plasma nebo Prophilo? Rosalie · 5. 11. 2021

Dobrý den, chtěla bych podstoupit některý z těchto zákroků( Profhilo nebo plasma s kys. hyal.),ale rozhoduji se, který je lepší. Jedná se mně o korekci vrásek a celkové oživení pleti. Na čelo mně byl doporučen botox, ale ten zatím nechci. Dá se využít některá z uvedených metod i na čelo? Věk 38 let, některé vrásky už jsou hodně viditelné. Děkuji předem za názor. Eva


                                         MUDr. Barbora Veselá

MUDr. Barbora Veselá

Nejlepší odpověď

Dobrý den, největší rozdíl je v množství a složení kys.hyaluronové profhilo pleť více vypne a je spíš na hlubší vrásky, plasma s kys.hyaluronovou zas více pleť rozzáří a udělá fresh look. Pokud vás trápí hlavně čelo tak tam by jsem také nejdříve aplikovala botox na mimické vrásky a v dalším sezení plasmu s kys hyaluronovou výsledek bude pak lepší. ... Číst dál

3 odpovědi číst dál

Lze řešit glabelu jinak, než botoxem, když jsem na něj resistentní? Zkoušela jsem už i výplň, ale ta se bez botoxu vytlačila. Děkuju za odpověď.

Dobrý den, pokud máte resistenci na klasický botox, připadá v uvážení vyzkoušet dysport, což je alternativa klasického botoxu. Máme kladné zkušenosti s dysportem v případě klientů na něž botox nepůsobí. Neváhejte nás kontaktovat v případě jakýchkoli dotazů. Can Clinic

2 odpovědi číst dál

Dobrý den, je možné nechat si aplikovat mezoterapii obličeje, když jsou v obličeji již vyplněné tváře hustou kyselinou, ale od jiné firmy a značky než je značka mezoterapie? Vím, že značky výplňových materiálů by se kombinovat neměly pro možné gratulace, ale nevím zda to platí i u mezoterapie. Děkuji

Dobrý den, souhlasím, možné to je. Doporučuji podstoupit osobní konzultaci. S pozdravem MUDr. Tereza Gabryšová Klinika YES VISAGE

3 odpovědi číst dál
Hluboka svisla ryha na čele Ivicka · 29. 3. 2021

Dobrý den, je mi 41 let a trápí mě hluboká svisla ryha na čele, už se mi vedle objevují další. Na vodorovné vrásky jsem si už nějak zvykla, ale ta svisla hluboká ryha mi hodně vadí. Zároveň vrásky kolem očí. Případně mohu poslat foto. Krémy nepomáhají. Můj dotaz: co by s tím šlo dělat, jak časově je zákrok náročný a zda po něm ihned lze odjet domů a samozřejmě jak je finančně náročný. Děkuji za odpověď, ID


                                         MUDr. Helena Singerová

MUDr. Helena Singerová

Nejlepší odpověď

Dobrý den, můžete poslat foto k vyhodnocení, jaké typy zákroků byste mohla podstoupit. S pozdravem MUDr. Helena Singerová Plastický chirurg, Praha,

3 odpovědi číst dál
Dysport a užívání léku Aulin Jana835889 · 18. 2. 2021

Dobrý den, je možné po aplikaci Dysportu do čela užívat lék Aulin na bolest hlavy? Neovlivňuje lék Aulin konečný výsledek po aplikaci?

Dobrý den, přímá souvislost nebyla dokumentována, ale doporučuji cca 3 dny po aplikaci raději neužívat. Také není jasemé z dotaz, zda je bolest způsobena aplikací Dysportu nebo trpíte na chronické migrenosní bolesti. Klidný den Šulcová

1 odpověď číst dál

Dobrý den, tento rok bych ráda podstoupila méně invazivní metodu liftingu. Měla bych zájem o ponytail lifting. Chci se zeptat, jestli tato metoda řeší i mírně povislé koutky rtů. Děkuji za odpověď. Hezký den

Dobry den, V medicine a to i esteticke, je nejdulezitejsi ze vseho spravne udelana diagnosa. Nasledne muzeme zvolit optimalni metodu lecby. Kdyz se to dela naopak, vysledek neni optimalni... takze i ve Vasem pripade bude jiste nutne nejdrive posoudit stupen poklesu tkani obliceje, elasticitu kuze atd. Nasledne se da navrhnout optimalni reseni Vaseh ... Číst dál

1 odpověď číst dál