Finanční stránka operace

Ricci
3. 1. 2010 · Poslední odpověď: 8. 7. 2012

Dobrý den, je mi 23 let. Od své puberty mám gynekomastii, i když jen lehkou formu. V pubertě jsem dostal nějaké prášky a dál to již neřešil stím, že se to třeba srovná. Občas jsem si vyslechl pár posměšků, ale žít se s tím dalo. Přesto uvažuji o operaci jen pro svůj dobrý pocit. Chtěl bych se zeptat, zda-li se cena odvíjí od velikosti zákroku nebo se účtuje paušálně a zda mi při placení může pomoci zdravotní pojišťovna. Ještě mne napadlo, že jsem se dočtl i o hormonální léčbě, můžete mi říci, jaký tak má úspěch? A zda-li je pak nutné hormony užívat neustále? Předem díky za odpovědi.

Reklama

odpovědí (8)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, nelze říci, že máte špatnou lékařku. Prvotně je důležité správě stanovit diagnosu. Mnoho gynekomastií nejsou gynekomastie ale spíše pouze nadbytek tuku v prsou při obesitě a k tomu stačí provést liposukci prsů. Gynekomastie je zmnožení prsní žlázy a toto by mělo být ozřejmeno endokrinologem. dr.Paděra

Praha
Plastický chirurg

Dobrý den, operace gynekomastie je hrazena zdravotní pojišťovnou.
Pokud má pracoviště smlouvu s pojišťovnou, nelze toto odmítnout. dr.Paděra

Praha
Plastický chirurg

Pro pokus o platbu na pojišťovnu je to důležité, zdraví Dr. Tomášek

Praha
Plastický chirurg

Dobrý den, ano, je to s výhodou. Stejně by Vás na tato vyšetření poslal, protože bez nich nelze zákrok provést na úhradu pojišťovnou. Nashledanou, Remeš

Chrudim
Plastický chirurg

Dobrý den,

pokud by toto vyšetření potřeboval lékař, domluví se s Vámi při osobní konzultaci.

Krásný den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Estetická chirurgie, Estetická medicína

Dobrý den,

Váš problém lze velmi snadno řešit. Doporučuji Vám sjednat si bezplatnou konzultaci na tumescentní liposukci, což je ambulantní metoda, bez narkózy a hospitalizace. Zákrok stojí 21 990 Kč.

Nádherný den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Estetická chirurgie, Estetická medicína

Většina estetických pracovišť nemá smlouvu s pojišťovnou, proto výkon provádí pouze po uhrazení pacientem. Většinou kliniky plastické chirurgie provádí tyto operace na pojišťovnu pokud to schválí revizní lékař. Zdraví dr. Tomášek

Praha
Plastický chirurg

Dobrý den. V případě kdy doložíte vyšetření z endokrimologie a urologie, je možno u mne provést zákrok za úhradu pojišťovnou. Nashledanou, dr. Remeš

Chrudim
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 3. 2015
Gynekomastie
1 odpověď, nejnovější odpověď: 3. 11. 2020
Zmenšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 19. 4. 2012
Rhinoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 2. 2013
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 5. 2009
Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 4. 2021
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 4. 5. 2007
Rhinoplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 7. 2015
Abdominoplastika
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 15. 10. 2019
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 5. 2013

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře