Udělají se po zákroku strupy?

Uzivatel
11. 3. 2008 · Poslední odpověď: 13. 3. 2008

Dobry den, mam na nose viditelne zilky. Na konzultaci v jedne CLT klinice mi bylo receno, ze po zakroku laserem se mi na miste odstranovanych zilek udelaji docasne strupy. Koukal jsem na stranky jinych klinik a nikde o zadnych strupech ani zminka. Tak ted nevim, zda se nutne strupy vytvori nebo zda zalezi na typu laseru a mam se radeji poohlednout po jine klinice. Dekuji za radu. P.S. jeste mi vrta hlavou, ze te kuzi nebudou ty zilky po odstraneni chybet :-)

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Vážený pane,
rozhodně záleží na typu laseru.Pracujeme s laserem Candela Gentle Lase,místo po zákroku je ten týž den zarudlé a nepatrně oteklé /u někoho není vidět reakce žádná/.Důležité je ,aby laserový přístroj měl kvalitní chlazení.
Pokud máte zájem o další informace,volejte recepci dermatologie
Děkujeme za dotaz,hezký den.
MUDr Kravciv,dermatologie LD

Praha
Estetická chirurgie

Dobrý den. Nebudu slibovat, že u nás budete mít po ošetření stroupky, ale ani Vám neslíbím, že nebudete mít stroupky, nebo že se neudělá "modřina". Raději počítejte, že k tomu dojde a neplánujte si na několik dní po zákroku třeba nějaký ples.
K odstranění žilek dojde. ošetření možná budete muset absolvovat třeba 2x, záleží na síle žilek.
Přeji hodně spokojenosti. S pozdravešm odb. asist. Bc. Petra Křížová

Ústí nad Labem
Plastický chirurg

Dobrý den,po zákroku laserem mohou vzniknout stroupky.Vždy je nějaká reakce,která časem vymizí.Žilky nebudou chybět.

(0)
Brno
Dermatolog
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění kožních výrůstků
1 odpověď, nejnovější odpověď: 17. 11. 2021
Rhinoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 12. 5. 2008
Odstranění znamének
1 odpověď, nejnovější odpověď: 17. 12. 2023
Rhinoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 4. 2022
Laserové odstranění rozšířených žilek
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 5. 2013
Laserová rejuvenace vagíny
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 11. 2018
Léčba inkontinence
1 odpověď, nejnovější odpověď: 12. 12. 2017
Korekce jizev
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 8. 2022
Gynekomastie
1 odpověď, nejnovější odpověď: 30. 6. 2025
Obřízka
Žádné odpovědi

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře