Špičaté poprsí

Uzivatel
24. 7. 2008 · Poslední odpověď: 3. 10. 2012

Dobrý den, je mi 18 let a mám psychický problém se vzhledem mého poprsí. Mám vystouplé dvorce a bradavky jsou vidět pouze když mi je zima. Vzhled poprsí tím pádem působí velmi špičatým dojmem a mně to velmi trápí. Jde tento problém nějak řešit? Popřípadě kolik stojí jeho zákrok a jaké nese rizika? Moc děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

3. 10. 2012

Ve Vašich letech, i když se domníváte, že jsou prsa dovyvinutá není ještě vhodné tuto situaci řešit, alespoň ne z pohledu zkušeného profesionála. Nicméně alespoň pro uklidnění si zajděte na konsultaci ke zkušenému, atestovanému plastickému chirurgovi a ten vás přinejmenším na čas zklidní. Pravdou je, že zvětšovací operace prsů děláme od 18 let, ale ze svých dvacetiletých zkušeností s touto problematikou vím, že není dobře tak brzo provádět zvětšovací operaci.
Zdraví Dr. Tomášek.

Praha
Plastický chirurg
2. 10. 2012

Dobrý den, určitě by bylo nejdříve potřeba vidět, co Vám vlastně vadí a o jaký problém jde. Potom je možné se domluvit na jeho případném řešení a stanovoit cenu. Ke konsultaci na mou kliniku AESTHGERY můžete přijít kdykoli ve čtvrtek od 10 do 13 hod, případně mě kontaktujte mailem či telefonicky. S pozdravem, dr. Šormová

Plzeň
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře
Estetická medicína