Modelace prsou (Breast-lift) Video otázka - doporučujeme
Nejbližší termíny zákroků - rozpis? Novauzivatelka · 5 srp 2020

Dobrý den, zajímalo by mě, prosím, zda lze někde přehledně vyhledat, jaké jsou možné nejbližší termíny zákroků u jednotlivých operatérů. Konkrétně mi jde o poměrně specifickou modelaci prsou (a proto bych ráda našla někoho, kdo se specializuje nejvíce na ni) a rhinoplastiku. Mockrát děkuji :-)

Dobrý den, rádi Vám pomůžeme, o možném volném termínu konzultace a následně zákroku se informujte na Klinice YES VISAGE. S pozdravem MUDr. Peter Mertan

1 odpověď číst dál
Plastika prsou v létě? aaanicka · 8 srp 2020

Je plastika prsou během léta víc riziková než v chladnějších měsících? Odpustit si koupání, opalování, mi nevadí, ale spíš přemýšlím nad větším otokem nebo pomalejším hojení při teplém počasí, i jak se člověk víc potí... Přemýšlím nad operací, ale s ohledem na práci je pro mě těžké si vzít volno jindy, než o letních prázdninách. Poradíte? Děkuji. A.

Dobrý den, velmi teplé období v pooperační péči je dyskomfortem pro operovaného. Otoky mohou být samozřejmě větší, bandáže po operaci jsou také dost nepříjemné. Vhodnější období je např. období vánočních prázdnin apod. S pozdravem Dr. Šulcová

1 odpověď číst dál
Rozšklebená jizva po modelaci prsou Tina930562 · 28 čec 2020

Dobrý den, jsem devět dni po modelaci a zmenšení prsou. Byla jsem už i na výměnu náplastí. Sestřička mi zalepila vše, krom dvorcu. Pan doktor mi řekl, ze si je mám dezinfokovat alpou. Přitom jsem si všimla, ze dvorce se pěkné hojí, ale v jednom místě mám tu jizvu rozsklebenou. Prosím o radu. Dekuji.

Dobrý den, nutné vidět a vyšetřit, obraťte se na svého operatéra. S pozdravem MUDr. Issam Al Awa

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, chci se zeptat zdali se někdo setkal s reaugumentaci, kdy byl vyměněn implantát z pod žlázy pod sval. Mám implantáty 350ml vložené 3 roky pod žlázu, z pod kůže na právem prsu jde i vidět, a je dost hmatatelny, k tomu mírně pootoceny... chtěla bych změnit implantáty a vložit pod sval. Dekuji za případne odpovědi

Snaha vložit implantát z posice nad svalem, pod sval bývá, ale dutina už je tak vytvořená, že časem se stejně implantát přesmykne nad sval. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích. Můžete se stavět také u nás. Na konsu ... číst dál

3 odpovědi číst dál

Dobrý den, lze postoupit modelaci prsou bez nutnosti výměny implantátů, když jsem rok po augmentaci. Nelíbí se mi pokles prsou a tvar ( nejsou hezky pevná, kulatá ). Děkuji za zprávu.

Je třeba si také prolistovat zjev poperovaných prsů s jizvami a posoiudit co je menší zlo... Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg, Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

4 odpovědi číst dál

Dobrý den,jsem přesně rok po zvětšení prsou Polytech 315ml ,měla jsem předtím vykojená prsa velikost nula,opravdu nula.Cca před týdnem jsem nosila terasovou dlažbu ,dělala jsem to průběžně tři dny a můžu říct že to byla celkem fyzicky těžká práce,od té doby mě pravé prso bolí z vnější strany,velikost je stejná,jen mě trápí to pobolívání od začatku prsa až k bradavce.Pobolívání je jak v klidu ,tak při dotyku.Mažu liotonem ,a snažím se nic netahat.Myslíte že může prso pouze namožené?Na kontrolu pojedu,ale situace je teď komplikovaná,tak nevím kdy to okolnosti dovolí.Jinak průběh po augmentaci byl celkem v pořádku,prsa mě tedy ještě občas ,pnou,někde píchne,ale spíš už jen před ms.Děkuji moc za odpověď.A přeji krásný den

Bude to asi namožené, ale pro jistotu si nechte udělat UZ prsů a navštivte svého operatera. Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg, Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

1 odpověď číst dál
Modelace v nízkém věku, bezdětná monas850214 · 7 kvě 2020

Je mi 21 let, děti jsem neměla a ani jsem výrazně nezhubla, přesto vypadají moje prsa takto. Moc mě jejich vzhled trápí a ráda bych podstoupila modelaci. Děti neplánuji dřív než za 5-10 let a přijde mi zbytečné čekat. O jizvách vím a o zákroku mám rovněž načteno. Doporučili byste mi do toho jít ?

Mnoho pracovišť Vás zve na konsultaci. Je dobře vědět, že metodika mastopexe, jak se operace pro Vás názývá by měla být taková, aby se nepoškodily mlékovody. Na to se na pracovištích ptejte. Nutno ještě dodat, že vývoj Vašich prsů nemusí být ještě u konce. Někdy vývoj jedince končí až ve 23 letech. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOV ... číst dál

4 odpovědi číst dál

Dobrý den, ráda bych se zeptala na metodu modelace prsou pomocí vnitřní podprsenky. Provádí se v ČR? Pokud ano, na jakých pracovištích? Jaké jsou rizika? Kdo se pro tuto metodu hodí? Předem mockrát děkuji za odpověď.

Pokud se jedná pouze o lifting menších prsů bez redukce žlázy tak se tento materiál nepoužívá. Já jej nikdy nepoužil, ale dostupný by u nás měl být. Ptejte se jednotlivě na pracovištích, ale konkrétně doktora a tak, že se zeptáte zda to dělal a zda má operační výsledky na fotu k dispozic  Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,

1 odpověď číst dál

Dobrý den, mám plánovanou operaci modelace prsou na únor 2020.Při konzultaci pan doktor po vyšetření naplánoval a doporučil pouze modelaci s tím, že mám dostatek vlastní tkáně, kterou lze vyplnit prsa. Sportuji(fitnes) Je mi 46 let a vždy když zhubnu tak samozřejmě tam kde nechci ( prsa jsou vždy jako první:-).) Můj dotaz zní ,jestli se dá v průběhu operace rozhodnout (po předchozí domluvě),že by se prsa ještě zpevnila implantáty. Děkuji za informaci a pomoc a budoucím pacientkám jen splněné sny a lékařům jen spokojené pacientky .

Dobrý den, souhlasím s vyjádřením kolegů. Při modelaci zůstává objem poprsí stejný, upravuje se pouze tvar. Na případném vložení implantátů je nutné se domluvit před operací. Lze posoudit až na základě osobní konzultace. S pozdravem MUDr. Issam Al Awa www.yesvisage.cz

4 odpovědi číst dál