1 / 3

Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

LABIOPLASTIKA - otok, rozestouplé stehy, tvrdé krusty po Novikovu

Tom79
26. 8. 2025

Dnes je to 13 den od zákroku v celkové narkoze. V mém případě se ubíralo hodně. Hned po zákroku masivní otok, který trval asi až do 8 dne - menší otok stále přetrvává na malých labiích. Od doby, co jsem to na doporučení začala mazat 1 za 3 dny Novikovem, tak se tam udělaly tvrdé krusty, které někde vypadají děsivě, protože jsou s troškou příměsí krve. Celé mě to lehce svědí... asi v 8 dnu jsem jela na kontrolu a brala jsem i antibiotika a začala mazat mastí ActiMaris, po které jsem vždy cítila ulevu a nekde i odpadly krusty. Jednou večer, když jsem šla čurat, tak jsem začala masivně krvácat, kdy krev tekla jak z kohoutku a já si volala o půlnoci sanitku...přestože jsem doposud na ránu nesahala, tak abych zastavila krvácení, tak jsem si rychle lehla a držela tam pevně gázu, naštěstí to přestalo, ale od té doby je labia zase trošku víc nateklé a mám tam velký krvavý strup a přijde mi, že se pod tím musel rozjet steh, protože je to oprvadu nateklé. Můžete mi podle fotek prosím říct, co mám, nemám dělat, zda je to v pořákdu ? Moc děkuji. (jinak jsem poctivý ležák a víc sterilní hygienu snad už ani nedokázu - dodržuji vše. (P.S.: i dole mi přijde, že se to rozjelo - tam mě to pálelo od začátku, ale ted to nebolí, ale nevypadá to, že se to zhojilo hezky do sebe)... :(

Reklama

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře