Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 4. 2019 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Vrozená asymetrie stydkých pysků

Stojí to za to
Průměrná cena: 26.000 Kč

O lékaři

MUDr. Svatopluk Svoboda
2 adresy v Praha (kraj), Středočeský kraj...
Hodnocení:
Vrozená asymetrie stydkých pysků
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pan doktor je naprostá jednička stejně tak i personál na klinice v Kolíně. Obrátila jsem se na něj s vrozenou asymetrií st. pysků. Operace dopadla nad očekávání. Naprosto žádné komplikace po operaci. Vše se krásně hojí. Bála jsem se, zda operace neovlivní i citlivost a citlivost byla ovlivněna, ale k lepšímu. Dámy nebojte se, nestyďte se a pokud máte s touto partií problémy, tak pan doktor Svoboda je špička. Teď mě ještě čeká modelace poševního vchodu. Pan doktor mi bude napravovat paseku způsobenou dvěma porody a já se vůbec nebojím výsledku, těším se.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Modelace prsou a Labioplastika

Dne 14.5.2014 jsem podstoupila dva zákroky na klinice Formé Clinic v Praze. Jednalo se o Modelaci prsou a Labioplastiku. Zákrok prováděl MUDr. Tomáš Beneš. Setkala jsem se zde s absolutně profesionálním přístupem a péčí na kterou budu dlouho...

Číst dál
Labioplastika 50 na 50
Třeba to jinak udělat nešlo ale ja moc spokojená nejsem.Je to sice menší ale na pohled pořád ošklivý.Klitoris dost obnažený takže sex moc příjemný není.Je mi líto.Vyloženě nespokojená nejsem třeba při sportu je to o 100% lepší.
Skvělá péče a výsledky labioplastiky

Před měsícem jsem podstoupila labioplastiku u paní primářky Vraspírové a z výsledku jsem opravdu nadšená :) první týden byl docela bolestivý, ale stojí to za to přetrpět. Personál na klinice je úžasný, sestřičky ochotné a starostlivé. Nesmím...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.