Laser nebo skalpel ?

Uzivatel
9. 10. 2007 · Poslední odpověď: 22. 10. 2007

Chci si nechat upravit horní víčka, zajímá mě hlavně jedna věc - je lepší laserová nebo klasická metoda ? Pokud jedna či druhá tak proč ? Děkuji

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

22. 10. 2007

Dobrý den,kožní nadbytky na horních víčkách lze odstranit,podle mého názoru,lépe klasickou metodou(vyříznutím proužku kůže).S pozdravem MUDr.Hubert Topinka-LD *************

Praha
Plastický chirurg
10. 10. 2007

Milá Katko,preferuji po zkušenostech řez skalpelem, nebotˇjizva na víčkách se daleko rychleji zhojí a zbledne než po laseru.Zdraví dr vraspírová

Ústí nad Labem
Plastický chirurg
10. 10. 2007

Dobrý den.Já bych volil rozhodně metodu skalpelem.Lze ji provést vždycky a daleko precizněji a v neposlední řadě,je levnější.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vám všechno vysvětlím na konzultaci.
S pozdravem,MUDr.Libor Polák,*********

3 adresy v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj...
Plastický chirurg
10. 10. 2007

Katko,shoduji s kolegou Remešem,já osobne bych zvolil klasickou metodu,ale rozhodující je,kdo by ji prováděl.

MUDr. Ota Novák
5
(1)
Brno
9. 10. 2007

Dobrý večer. Už jsem to zde jednou zmiňoval. Laser i skalpel jsou jen nástroje, které vede ruka. A ta ovlivňuje výsledek daleko více, než skalpel, či laser. Nashledanou, dr. Remeš

Chrudim
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 7. 2016
Odstranění znamének
1 odpověď, nejnovější odpověď: 22. 3. 2010
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 5. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře