Lipofilling Video otázka - doporučujeme
denisasvetla
Transfer tuku u trans žen DenisaSvetla · 14. 5. 2021

Dobrý den. Jsem trans MtF a zvažuji liposukci břicha a dalších tukových zásob . Při té příležitosti jsem uvažovala o transferu do boků a hýždí popřípadě na drobný lifting obličeje (vrásky na čele, rty, odstranění druhé brady plus další feminizační zákroky) Je možné tyto zákroky podstoupit i když jsem teprve rok na hormonální léčbě? Pokud ano, jak se pohybuje cenová hladina zákroků +- Děkuji, Denisa.

Zatím žádné odpovědi

Dobrý den, od malička mám problém s dědičnými kruhy/prohlubněmi pod očima. Zkoušela jsem výplně kyselinou hyauloronovu, ale výplň mi vydržela pouze 2 týdny... Takže tato metoda mě už neláká, zjišťovala jsem, zda není nějaká metoda, která je více dlouhotrvající. Měla bych proto zájem o lipofilling či lipografting. Vím že v ČR tuto metodu provádějí jen někteří doktoři, ráda bych toho nejlepšího, s nejlepšími zkušenostmi. Mám 23 let a vím, že když to nezačnu řešit teď, ve 40 budu vypadat 2x hůř. Ráda si poslechnu vaše názory, rady a tipy. Předem Vám moc děkuji, vážím si vašeho času a ráda bych tento problém, který mě už dlouho trápí, vyřešila.

Dobrý den, moc by mě zajímalo jaká výplň kyselinou hyaluronovou vám vydržela 14 dní v kruhách pod očima, podle vaší informace bych typovala nezasíťovanou, která je určena k mezoterapii a musí se 3x zopakovat. Výplně zasíťované vydrží kolem 1 roku a často efekt přetrvává i několik let, ale zřejmě záleží na kvalitě (značce) výplní. Pozor i při výpl ... číst dál

1 odpověď číst dál
Fatgrafting ve 24 letech prue · 10. 11. 2020

Dobrý den, po použití hyázy po nezdařilé výplni pod očima se mi velmi změnil obličej. Enzym rozpustil mimo výplně i tuk a zničil mi podkoží po celém obličeji, výhradně ale pod očima. Na zahraničních forech jsem zjistila, že nejsem zdaleka jediná, které se toto přihodilo. Bohužel jsem tak nucena uvažovat o fatgraftingu v pouhých 24 letech v oblasti tváří, spánků a čela. Oblast pod očima je ve velmi špatném stavu, velice tenká kůže, takže tam o přenosu tuku ani neuvažuji, protože předpokládám, že by to bylo velmi rizikové. Budu vděčná za každou radu a odpověď

ABClinic Art & Beauty

ABClinic Art & Beauty

Nejlepší odpověď

Milá Prue, výplně jsou bohužel často, ale většinou chybně, využívány k řešení problémů „kruhů pod očima“, otoků, prolapsů apod. Často pak řešíme následky takových chybných ošetření. Proto vždy prosím klienty a klientky, aby své problémy konzultovali s lékaři, kteří mají pro danou disciplínu, estetickou medicínu, tj. výplně, aplikace botulotoxinu ... číst dál

2 odpovědi číst dál
zdenda1986
Zvětšení lýtek vlastním tukem Zdenda1986 · 8. 7. 2020

Prosím podstoupil někdo zvětšení lýtek pomocí vlastního tuku?

MUDr. David Tomášek

MUDr. David Tomášek

Nejlepší odpověď

Domnívám se, že nepodstoupil. Tuk na dolních končetinách se neudrží, když ano tak za cenu patrných nerovností. Dolní končetiny se špatně hojí už ze své posice, tedy úplně dole na těle. Gravitace, otoky hrají svojí roli. Zvětšuji lýtka pomocí silikonových implantátů, které se vkládají z podkolenní jamky pod lýtkové svaly a situuji je tam kde je lýtk ... číst dál

2 odpovědi číst dál
idunn

Dobrý den, je mi 30 let a zaznamenala jsem výrazný úbytek tuku v oblasti pod očima, díky němuž se mi v propadlých místech při úsměvu tvoří kožní záhyb a po něm zůstávají jemné vrásky. Ostatních částí obličeje se to zatím netýká, proto bych se ráda zeptala, kolik by zhruba stál lipofilling pouze do této konkrétní oblasti. Předem moc děkuji ♥

MUDr. David Tomášek

MUDr. David Tomášek

Nejlepší odpověď

Při vší úctě k dermatologům a kolegyni, kteří by rádi vyplňovaůli syntetikou, doporučuji konsultaci u plastického chirurga, neboť někdy stačí plastika víček. Syntetiky (kys hyaluronová se časem vstřebá) vlastní tuk děla u tenkých kůží pod očima světlejší mapy. Někdy postačí naopak ubrat tuk z prostoru za svalem, což je běžná technika u blefaroplast ... číst dál

4 odpovědi číst dál
ajka766572
Přenos tuku s kmenovými buňkami ajka766572 · 13. 6. 2019

Tradiční přenos tuku byl a je používán již po desetiletí s různými stupni úspěchu... ; Ale - přenos tuku obohacený o růstový faktor a kmenové buňky krevní plazmy zabezpečí dokonalý vzhled a nevstřebatelnost vlastního přeneseného tuku - ktorý zabezpečí: 100 % výsledek.. A - zákrok není třeba opakovat... ; Aplikáciu - obyčajným tukom - som podstúpila - veľa krát / odumrel - vstrebal sa ; Preto sa pýtam: Kto robí - prenos tuku s RF a KB KP ? Alebo aspoň: kde sa to robí .. ? Za odpoveď - vopred veľmi - ĎAKUJEM "

MUDr. David Tomášek

MUDr. David Tomášek

Nejlepší odpověď

S tímto zkušenosti, bohužel, nemám Zdraví Dr. Tomášek

2 odpovědi číst dál
linswiss
Ochablá kůže po lipotransferu LinSwiss · 23. 7. 2018

Dobrý den, před rokem jsem podstoupila lipotransfer metodou tumescentní liposukce. Co se týče prsou, výsledek je skvělý, ale bohužel mi zůstala ochablá/nerovná kůže na břichu a stehnech. Věděl by někdo poradit, jak se dá kůže zase vyhladit (laser, karboxyterapie, apod.)? Děkuji!

MUDr. David Tomášek

MUDr. David Tomášek

Nejlepší odpověď

Musí se to vidět a zhodnotit. Mělo by to být v režii operatera. Doporučuji nosit dlouhodobě kompresi, nejlépe na míru (www.datom.cz). Zdraví Dr. Tomášek

5 odpovědÍ číst dál
kristynka656951

Dobrý den, chtěla bych lipofilling - lipografting obličeje. Ne za účelem omlazení ale modelování. Mám přebytek tuku v dolní části obličeje. Bylo by možné tedy tento tuk z podbradku, brady a tváří odsát a přesunout ho do lícních kostí,nosoretních rýh, rtů a do kruhů pod očima? Je toto možné? Jak dlouho to vydrží? Kolik to stojí? Jak dlouho stojí rekonvalescence?

Poslala jste mnoho dotazů, ale odpovědět na ně lze po vyšetření. Nicméně si troufám tvrdit, že Vaše představy o estetické chirurgii jsou na hranici science fiction. Nicméně se určitě obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích. Může ... číst dál

1 odpověď číst dál