Dobrý den, implantáty jsem měla 11let polytech 320ml. Operace před 11 lety s komplikacemi. Hematom , infekce a poté par měsícu bez jednoho silikonu poté nové vložení. Nebyla jsem spokojena ani po druhem vložení. Jedno prso kleslo níž a druhé bylo tvrdé. Ale 11 let jsem tak byla:-( Nyní jsem 2 měsíce po augmentaci v jednom prsu 350ml a v druhem 400ml. Tam kde mám 400ml již nemám tkáň. Zda se mi ze to prso opět klesá a po cele spodní části hnatetelny i viditelný silikon. Přemýšlím ze počkám par měsíců a nechám si implantáty odstranit. Je možná modelace a výplň vlastním tukem? Sla jsem do toho abych měla pěkná prsa a jenom se s tím trápím.. Nebo jaká by byla možnost? Klidne bych prsa mohla mít menší.
Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Dobrý den,
pouze podle popisu nelze objektivně zhodnotit. Byla by potřebná osobní
konzultace s vyšetřením jak tkání prsou, tak event. potenciálních dárcovských míst při úvaze o vyplnění tukem.
S pozdravem
Ivo Menšík
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.
Nejoblíbenější zákroky
Zvětšení prsou
Liposukce
Operace horních víček
Operace očních víček
Odstranění kožních výrůstků