Dobry den, jsem 16 mesicu po augumentaci prsou, kdy jsem pred operaci vlivem kojeni mel mirnou asymetrii viz foto. S operaterem jsme zvoli auguemntaci, kdy mi mely kulate implantaty asymetrii vyplnit, tudiz modelace nebyla treba. Bohuzel leve prso zaclo byt placatejsi a lehká asymetrie zustala. Po konzultaci s mym operaterem mi bylo receno, ze je to kapsulace. Nemam to tvrde nebo studene jen placate a povysle viz foto. Co kdyz ale byla treba modelace a zadnou “kapsu” tam nemam. Zajima me i nazor jineho lekare, co s tim. Chtela jsem mit sva prsa perfektni a ne zas resit problem, tudiz jsem dost nestastna a nespokojena s vysledkem.
Dobrý den,
Vaši předoperační asymetrii prsou bych si asi jen implantáty netroufl vyřešit. Vzdálenostní rozdíly na hrudníku mezi levou a pravou stranou
implantát není schopen zkorigovat. Je otázkou, zda nutné jizvy po modelaci by byly větším estetickým přínosem. Ke kapsulaci se nelze z
fotografie vyjádřit. Tam by bylo potřebné prs vyšetřit pohmatem a rovněž ultrazvukem, zda je implantát v dutině zdeformován.
S pozdravem
Ivo Menšík
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.