1 / 2

Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

Kapsulace po augumentaci

matuss
9. 4. 2025 · Poslední odpověď: 13. 4. 2025

Dobry den, jsem 16 mesicu po augumentaci prsou, kdy jsem pred operaci vlivem kojeni mel mirnou asymetrii viz foto. S operaterem jsme zvoli auguemntaci, kdy mi mely kulate implantaty asymetrii vyplnit, tudiz modelace nebyla treba. Bohuzel leve prso zaclo byt placatejsi a lehká asymetrie zustala. Po konzultaci s mym operaterem mi bylo receno, ze je to kapsulace. Nemam to tvrde nebo studene jen placate a povysle viz foto. Co kdyz ale byla treba modelace a zadnou “kapsu” tam nemam. Zajima me i nazor jineho lekare, co s tim. Chtela jsem mit sva prsa perfektni a ne zas resit problem, tudiz jsem dost nestastna a nespokojena s vysledkem.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,

Vaši předoperační asymetrii prsou bych si asi jen implantáty netroufl vyřešit. Vzdálenostní rozdíly na hrudníku mezi levou a pravou stranou
implantát není schopen zkorigovat. Je otázkou, zda nutné jizvy po modelaci by byly větším estetickým přínosem. Ke kapsulaci se nelze z
fotografie vyjádřit. Tam by bylo potřebné prs vyšetřit pohmatem a rovněž ultrazvukem, zda je implantát v dutině zdeformován.

S pozdravem
Ivo Menšík

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 6. 2024

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře