1 / 2

Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

Navržená operace - nízký profil 320 ml MOTIVA

Terka001
Terka001
19. 9. 2017 · Poslední odpověď: 28. 9. 2017

Dobrý den, za 14 dní mám podstoupit augmentaci prsou, akorát jsem nervozní co se týče výběru velikosti i profilu. Přikládám aktuální fotku prsou i zprávy z konzultace. Ráda bych ještě postřehla více názorů, abych to s panem doktorem mohla v den operace ještě prodiskutovat. Moc děkuji za názory :-)

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

25. 9. 2017

Dobrý den, implantáty demi Motiva jsou střední profil. Nízké jsou dle katalogu mini. Pak jsou vysoké a extra vysoké.
Zdravím Dr. Pavel Horyna

2 adresy v Praha (kraj), Ústecký kraj...
Plastický chirurg
20. 9. 2017

Dobrý den, z fotografie lze těžko soudit, vždy je to na osobním vyšetření a konzultaci.
Myslím si, že při zvolení výše uvedeného implantátu (střední profil, kulatý implantát a objem 320ml) bude velmi hezký výsledek . Jakou očekáváte velikost?
S pozdravem Dr.Horyna Pavel

2 adresy v Praha (kraj), Ústecký kraj...
Plastický chirurg
19. 9. 2017

Jste hodná, že jste ventilovala svoji dokumentaci včetně jména operatera. (ten bude opravdu nadšený, pokud se to dočte :-) ) Já osobně bych se nerad vyjadřoval k vašemu problému "neosobně" tedy je nutné Vás vidět. Takto mohu napsat cokoliv a Vy se toho chytnete. Takto to opravdu nefunguje. Nemyslím, že je vhodný nízký profil všeobecně. Na to je nutná indikace velice špičatých prsů a to u Vás asi nebude, i když vidím na fotce z jen předozadního pohledu ta Vaše prsa.
Asi bych doporučoval projít si konsultace na více pracovištích a vybrat si svého operatéra pečlivěji.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci (500,-.) se můžete objednat .
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,

Prosím, hodnoťte naše odpovědi

Praha
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 3. 2022
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 11. 2023
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 9. 2021
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 1. 2012

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře