Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 6. 2012 · Aktualizováno: 2. 9. 2023

Přenos tuku do prsou a úplná změna osobnosti

Stojí to za to
Průměrná cena: 75.000 Kč

O lékaři

2 adresy v Praha (kraj), Ústecký kraj...
Hodnocení:
Přenos tuku do prsou a úplná změna osobnosti
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Chtěl bych velice poděkovat panu doktoru Horynovi a týmu, který ho v Grand Clinic obklopuje. Neteř - tentokrát opravdu neteř :-) , měla životní trauma, že ve svých 29 letech neměla téměř žádné poprsí. Asi i vlivem toho nemohla najít žádné pořádné zaměstnání, ačkoli skvěle vystudovala náročnou zahraniční univerzitu. Byl jsem s ní a se svou sestrou (maminkou dívky) u pana doktora na Národní a přístup jak pana doktora, tak všech ostatních byl neuvěřitelný. Všichni neuvěřitelně ochotní, nic není problém a když jsem se žertem zmínil, že mám chuť na koňak, tak mi ho doběhli koupit a za 15 minut už jsem ho měl před sebou ve whiskovce. Prostě úžasní! Ale nejdůležitější bylo, že neteř byla absolutně spokojená a co to udělalo s jejím sebevědomím, to byl prostě zázrak. Je to už víc než půl roku. Holka nastoupila do manažerské pozice do velké banky a je opravdu šťastná. Nejde jen o to, že se víc líbí mužům. Ona se hlavně víc líbí sobě. Pane doktore, máte můj hluboký obdiv a týmu Vaší kliniky přinesu celý karton toho Remy Martinu VSOP, co jste mi nalili. :-)

Přeji Vám další stovky spokojených klientů.

V dokonalé úctě

Váš JUDr. Petr Bauer, CSc.

1

Komentář (1)

emyslim, ze jde o to, jak jsou zdvorili na klinice pred zakrokem, viz vas uzas nad tim, ze jste dostal svuj drink! To je celkem mimo misu. Jde snad hlavne o provadeni zakroku a take o pooperacni servis, a ten je z mych zkusenosti dost chaby! Ovsem praci doktora Horyny take ocenuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Implantát 450 ml pod sval
Touto cestou bych chtěla moc poděkovat panu doktorovi Kulhankovi za krásna prsa a za skvelý profesionální,lidský a milý prístup po celou dobu . Určitě ho doporučuji každé ženě co má svuj sen jako sem měla já mít krásna pevná prsa ❤️

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.