Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

15. 5. 2018 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Aplikace botoxu - mračivky jsou pryč

Stojí to za to
Průměrná cena: 3.400 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Aplikace botoxu - mračivky jsou pryč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Před týdnem jsem podstoupila aplikaci botoxu u p.dr.Votrubové.Paní doktorka mi velmi citlivě napíchala "mračouna" a během chvíle ,ale po pečlivém prostudování mojí mimiky,mi malinkou jehličkou vpravila další dávku botoxu do vnějších koutků oka"vějířků" Během týdne jsem pozorovala postupné zlepšování až do skoro vymizení vrásek,ale ,co je pro mě důležité,se zachováním mimiky.Se zákrokem jsem velmi spokojená, úžasně milá paní doktorka,pečlivý přístup.

1

Komentář (1)

Vidíte, kolem botoxu byla taková bublina a přitom co tady čtu, tak jsou s ním všichni spokojení. Asi se to musí umět píchnout, že :-). Byla jste poprvé?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Výsledky sú maximálne prirodzené

Absolútna spokojnosť, výborný výsledok, 100% práca pani doktorky. Je to skúsená odborníčka a vie okamžite odhadnúť ako naložiť s Vaším problémom vzhľadu. Výsledky sú maximálne prirodzené. Som veľmi spokojná, zvolila som správneho odborníka :-)!!!...

Číst dál
Po pár dnech jde poznat markantní rozdíl

po pár dnech jde poznat markantní rozdíl mezi vráskami před zákrokem a po zákroku. Vyskytla se mi ihned po zákroku malá modřinka u oka, za pár dnů však nebylo vůbec nic poznat. Určitě bych zákrok podstoupila znova a to bez váhání. Výsledek opravdu...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.