Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 4. 2016 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Spokojenost s operací varixů CHIVA metodou

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Spokojenost s operací varixů CHIVA metodou
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

U pana doktora Tišera jsem před necelými třemi týdny absolvovala operaci křečových žil metodou CHIVA: jedná se (oproti klasické operaci, kterou jsem podstoupila dříve a po níž následovala téměř okamžitá recidiva) o méně invazivní zákrok v lokální anestezii, jehož výhodou je rychlejší rekonvalescence i menší bolestivost. Zákrok trval necelou hodinu a kromě vpichů při podání anestezie jsem necítila bolest (ta se sice během prvních dní po operaci objevila, ale byla zcela v mezích snesitelnosti). Na celkové hodnocení výsledku je ještě příliš brzy, ale vše se zdá být na té nejlepší cestě: operovaná noha mi nenatekla, jizvičky se hojí dobře a co se týká každodenního provozu, nejsem ničím omezovaná. Oceňuji také velmi příjemné a vstřícné jednání ze strany pana doktora i sestřiček, velmi příznivou cenu i to, že jsem na termín zákroku nemusela dlouho čekat. Děkuji! Lenka M.

1

Komentář (1)

Dobrý den, děkuji za Váš příspěvek..chtěla bych se zeptat, zda jste musela jíst prášky proti bolesti? A musela jste nosit kompresní prádlo?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Radiofrekvenční léčba varixů

Doporucuji sverit se do pece pana doktora Slaise. Uz behem prvniho vysetreni si ziskal mou duveru a na zaklade jeho doporuceni jsem se rozhodla podstoupit radiofrekvencni zakrok v Nemocnici Na Homolce. Velice ocenuji profesionalni peci a rychle...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.