Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 4. 2019 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Miniinvazivní operace křečových žil

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Miniinvazivní operace křečových žil
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
    1. 2019 jsem podstoupila operaci u pana doktora Pirkla. Dlouhou dobu jsem sbírala informace, kde operaci podstoupit. Na základě doporučení jedné zdravotní sestřičky jsem dostala kontakt na pana doktora Pirkla. Po posouzení několika recenzí a osobního setkání jsem byla přesvědčena, že je to dobrá volba. Moc si cením profesionálního a vstřícného vystupování pana doktora. Operace proběhla bez komplikací a hojení probíhá velmi rychle. Pokud by někdo v rodině podobný problém řešil po mé zkušenosti by opravdu jiného doktora nezvolil. Zákrok jsem podstoupila v nemocnici Frýdlant a ačkoliv jsem šla hned druhý den domů musím pochválit i chování celého nemocničního personálu, se kterým jsem se setkala. Ještě jednou všem moc děkuji!
0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Operace varixů na levé noze

Hodnocení píši až s odstupem 3 měsíců,protože se jedná o operativní zákrok a i přes šetrné provedení to je stále operace. Po vizuální stránce se noha jeví v pořádku,zůstávají malinké hrbolky v místech vpichů.Co mě ovšem trápí nejvíce je celkem...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.