Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

24. 4. 2015 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Viditelné výsledky

Stojí to za to
Průměrná cena: 13.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Viditelné výsledky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat paní doktorce Synkové z Medikal-institutu v Plzni u které jsem podstoupila facelift nitěmi Aptos. Paní doktorka je velmi milá, vstřícná, již na první konzultaci mně s trpělivostí vše vysvětlila a získala moji důvěru. Samotný zákrok proveden profesionálně, téměř bezbolestně, výsledkem viditelné pozvednutí spodní části obličeje.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Nitovy lifting obočí

Musím se podělit o velmi příjemnou a pozitivní zkušenost s MUDr. Evou Urbankovou z Yes Visage. Absolvovala jsem u ní Nitovy lifting obočí, měla jsem po úraze jedno obočí níže. Paní doktorka mi nižší obočí zvedla na mm přesně, takže mám po 49...

Číst dál
Záruka spokojenosti - aptos lifting
Pred 14dny jsem byla u MUDr.Kalinove na aptos liftingu,zákrok proběhl hladce bez bolesti,příjemné prostředí a výsledek je skvely.MUDr.Kalinova je nesmírně sikovna a profesionální,je zárukou spokojenosti!
Niťový lifting u MUDr. Adamcové

Z počátku jsem si byla nejistá, jak výsledkem tak se samotným výkonem. Ale profesionální přístup paní doktorky, která mi vše skvěle popsala a vysvětlila chod celého výkonu i výsledný efekt, ze mne spadla veškerá nervozita. Samotný zákrok vůbec...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.