Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

17. 10. 2016 · Aktualizováno: 2. 8. 2023

Operace rozštěpu měkkého patra

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Operace rozštěpu měkkého patra
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, chtěli bychom touto cestou poděkovat celému dětskému oddělení plastické chirurgie ve Vaší nemocnici FN Královské Vinohrady. Dne 12. září 2016 jsme s naším 10měsíčním synem Tadeáškem nastoupili k operaci rozštěpu měkkého patra. Obavy byly veliké, ale přístup personálu a všech sestřiček byl úžasný a vše jsme tak zvládli. Samozřejmě obrovské díky patří i paní doktorce Leamerové, která našeho syna operovala. Přístup sestřiček byl nejen profesionální, ale i vstřícný a milý. Zejména bychom chtěli poděkovat staniční sestřičce paní Ivaně Jirků, která nejen, že byla naprosto úžasná a velmi nás podpořila, ale na veškeré naše dotazy nám vždy odpověděla a vše řádně vysvětlila, což pro nás bylo velice důležité. Díky za osobní přístup, který bohužel nebývá dnes běžný. Přáli bychom Vaší nemocnici v dnešní době více takových zaměstnanců a finančních prostředků pro rozvoj a zvelebování dětského oddělení a celé nemocnice. Za vše ještě jednou obrovské Díky. S přáním pracovních i osobních úspěchů a pohody ;-) Vladimír a Jitka rodiče Tadeáška.

1

Komentář (1)

Dobrý den, v první řadě jsem moc ráda, že operace dopadla dobře a jste spokojení...můžu se zeptat, jak rozštěp vlastně vzniká? Čím to je? :-( ale viděla jsem, že dneska už to umí operovat opravdu úžasně a ani není nic poznat!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.