Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

6. 12. 2016 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Pro svou práci potřebuji vypadat dobře

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Pro svou práci potřebuji vypadat dobře
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pro svou práci potřebuji vypadat dobře. K paní dr. Eftimovské jsem šla jen na konzultaci, zeptat se, co bych mohla absolvovat pro omlazení nebo odstranění vrásek kolem očí, které jsou hodně vidět. Paní dr. je fakt skvělá, doporučila mi aplikaci botulotoxinu, který jsem rovnou absolvovala. Byl to můj první zákrok a už za pár dnů jsem byla na akci a všichni si mysleli, že jsem byla na dovolené a odpočívala a že vypadám mladší, hezčí. Kliniku Altos jsem vyzkoušela poprvé, ale už teď mám termín na ultrazvukou liposukci. A děkuji.

2

Komentáře (2)

Ahoj Sarahan, můžu se zeptat, jak sis vybrala kliniku? Bylo to přes tento portál nebo přes známé nebo už k paní doktorce chodíš déle? Gratuluji k výsledku, určitě se ozvi, jak dopadla ta liposukce:) Které partie?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Markéto, nebylo to přes tento portál, na recepci jsem našla kartičku s možností ohodnotit kliniku a tak jsem se o zkušenost chtěla podělit. Kliniku jsem objevila na internetu a chtěla jsem prostě nějakou novou, neokoukanou. Jsou v obchodním centru Atrium, vůbec mě nenapadlo, že tam najdu tak moderní prostředí a milou doktorku. Na liposukci jsem ještě nebyla, ale určitě se podělím o zkušenost až ji absolvuji. Líbí se mi, že to není chirurgicky, prý to zpevňuje, zeštíhluje a vyhlazuje tělo. Plánuješ to vyzkoušet?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Perfektně píchnutý botox čela i očí
K paní doktorce jsem se dostala náhodou, když onemocněl můj lékař, ke kterému jsem chodila 10let. Nemám ráda změny, tak jsem měla trochu obavy :)) , ale jsem velmi spokojená. Rozhodně se budu vracet.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.