Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

23. 1. 2017 · Aktualizováno: 21. 9. 2023

Klinika se srdíčkem

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Klinika se srdíčkem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Musím poděkovat sestřičkám z kliniky plastické chirurgie(lůžkové oddělení,5.patro) za jejich perfektní a profesionální péči,a nejvíce sestřičce Ivaně Ječmínkové a sestřičce Pavle Šaršokové. Je vidět,že je práce baví a mají srdíčko na správném místě. Dále pak velice děkuji "svému" ošetřujícímu lékaři,který mě operoval,je to : as. MUDr. Vojtěch Šandera, MBA . Zásluhu na tom všem má i přednosta kliniky doc.MUDr.Andrej Sukop,Ph.D. za to,jak perfektně vede celé oddělení včetně zdravotnického personálu. Ještě jednou díky!!!

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Odstranění lipomu mazové žlázy

Udělala se mi na čele zvláštní dost viditelná boule, která nechtěla sama zmizet. Po návštěvě kožní lékařky jsem se dozvěděla, že se jedná o aterom (cystu mazové žlázy). Spolu s diagnózou jsem dostala žádanku na chirurgii na odstranění. Po zkušenosti...

Číst dál
Odstranění lipomu - minimální jizvy
Připojuji se ke skvělým recenzím, které hrály roli při volbě lékaře. Příjemné a klidné prostředí kliniky, žádný stres před celkovou anestezií, minimální jizvy. Vstřícný a lidský přístup pana doktora a celého týmu. Ještě jednou děkuji.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.