Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

10. 4. 2017 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Krásná prsa 375 ml

Stojí to za to
Průměrná cena: 62.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Krásná prsa 375 ml
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

V roce 2014 jsem podstoupila augmentaci (zvětšení) prsou. Z recenzí jsem si vybrala pana dr. Ondrejku, ke kterému jsem na první konzultaci šla hned 2 dny po zavolání do kliniky, takže se mi velice líbil rychlý přístup. Na doporučení pana doktora jsem zvolila kulaté implantáty a velikost 375ml. Za tři týdny po vstupní konzultaci jsem šla na zákrok. Ráno před zákrokem bylo velice pohodové, sestřička s panem doktorem byli milí a vstřícní, dostala jsem stahovací punčochy, oblékli mě do bílého hábitu a šlo se na sál. Během pár vteřin mě uspali a operace trvala přibližně 30-45 minut. Po probuzení z narkózy (asi 1,5 hodinu po tom co mě uspali) jsem měla pocit tupé bolesti na hrudníku. Pokud bych to k něčemu měla přirovnat, je to jako když Vám někdo sedne na hrudník, není to přímá bolest, jen takový velký tlak. Personál byl super, sestřička mě chodila každou chvilku kontrolovat, popřípadě nabízela prášky na bolest, které jsem si preventivně vzala. V prsou jsem měla zavedené dreny kvůli srážlivosti krve a přes hrudník stahovací podprsenku a hrudní pás. Pod dohledem jsem byla až do rána druhého dne, kdy přišel pan doktor zkontrolovat, zda je vše v pořádku a vytáhnout dreny. Poté mě pustili domů. Doma se vše krásně hojilo, pravidelně jsem si musela vyměňovat obvazy a náplasti a cca za týden po zákroku jsem byla samostatná a téměř fungovala jako normální člověk. Během dvou měsíců poté jsem musela prsa pravidelně krouživými pohyby masírovat a byla mi zakázána jakákoliv zvýšená fyzická aktivita. S výsledkem jsem moc spokojená, prsa vypadají přirozeně, nijak mě v pohybu neomezují a já mám pocit jako bych ani na žádné operaci nebyla.

4

Komentáře (4)

Ty jo, super zkušenost! A prsa vypadají úžasně! Koukám, že cvičíš - jaký byl návrat ke cvičení a po jaké době? Nepřekáží Ti implantáty? A také by mě moc zajímala značka...:-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Moc děkuju :) Z počátku jsem cvičila jen spodek těla + břicho, lehce záda, postupně jsem přidávala horní polovinu a teď už úplně v pohodě cvičím i prsa a vůbec mi nepřekáží :)<br />
A mám Eurosilicone :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj muzu se zeptat, kdy jsi s cvicenim -bricho/nohy/zada zacala? Od ktereho tydne po augmentaci?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
lehce nohy jsem dávala cca 4. týden po augmentaci........pak postupně přidávala, jak jsem se cítila
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Rozhodnutí pro nová prsa
Váhala jsem na augmentaci jít a teď jsem moc ráda, že jsem tak učinila. Pan doktor Alawa má zlaté ruce a je neskutečně lidský a já jsem šťastná, že jsem si vybrala právě jeho.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.